Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogyan tudnám leküzdeni, hogy mindenre bekattanok a párommal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Féltékeny vagyok az exeire és arra is, ha valami közös haveri emléket mesél el? Sok mindenen behisztizek, ami ellen nem tudok mit tenni. Kiskoromtól ilyen a természetem.Sok mindenen behisztizek, ami ellen nem tudok mit tenni. Kiskoromtól ilyen a természetem.Sok mindenen behisztizek, ami ellen nem tudok mit tenni. Kiskoromtól ilyen a természetem.
2011. dec. 4. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha leirod 28 szor attól még nem fogsz megváltozni! mélyebben kell keresni a gyökereknék! Miért váltja ki belőled ezt?!Ennyire szeretheted valyon? vagy kimaradtál valamiből úgyérzed? vagy nemvolt még oylan ( nagy) sikerélményed?! a válasz ott lappang benned! mi az amit szeretnél? egyébként. próbáld meg leküzdeni, mert csak tanácsként mondom, hogy nem mindenki tolerálja a bőgést. Manapság énis sajnos egyre kevésbé... --C--
2011. dec. 4. 14:55
 2/11 anonim ***** válasza:
szakíts vele, az ilyen hozzáállással jobb ha egyedül maradsz szakíts vele, az ilyen hozzáállással jobb ha egyedül maradsz, szakíts vele, az ilyen hozzáállással jobb ha egyedül maradsz
2011. dec. 4. 14:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Sok hülyén besírok, ami ellen nem tudok mit tenni. Kiskoromtól ilyen a természetem. Sok hülyén besírok, ami ellen nem tudok mit tenni. Kiskoromtól ilyen a természetem.

Sok hülyén besírok, ami ellen nem tudok mit tenni. Kiskoromtól ilyen a természetem.

Sok hülyén besírok, ami ellen nem tudok mit tenni. Kiskoromtól ilyen a természetem.

2011. dec. 4. 14:57
 4/11 A kérdező kommentje:
sz*r a gép azért ismétli....sírni nem szoktam, inkább csak duzzogni..persze miután lenyugodtam utána belátom a probléma kicsinységét..a baj az, h utána
2011. dec. 4. 14:59
 5/11 A kérdező kommentje:
nagyon vicces vagy...13 évet azért betöltötted vagy letöltötted?
2011. dec. 4. 15:01
 6/11 A kérdező kommentje:
inkább értelmes válaszokat kérnék...ha nem tudsz ilyet akkor ne is írj
2011. dec. 4. 15:04
 7/11 anonim ***** válasza:
hülye kérdésre mit vársz cicababa? tanuld meg hogy az élet nem körülötted forog, hogy nem te vagy az egyetlen az életében aki szerepet játszott, mert az ilyen viselkedéssel nem sokáig leszel egy pasinál sem nyerő...
2011. dec. 4. 15:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Tarts önvizsgálatot sztem, és tanulj önuralmat. Mert az kiváló kifogás, hogy én nem tehetek róla, nem tudok ellene tenni, mindig is ilyen voltam... duma! Ha igazán fontos neked a másik, akkor tudsz ellene tenni, mert akkor akarod is.
2011. dec. 4. 15:10
 9/11 anonim ***** válasza:

"nagyon vicces vagy...13 évet azért betöltötted vagy letöltötted?"

Én nem nagyon arcoskodnék a helyedben, mert szerintem te nem töltötted be még a 10-et sem. Agyilag legalábbis nem.

2011. dec. 4. 21:24
 10/11 A kérdező kommentje:
PERSZE, HOGY AKAROM..régen 3, 5 évet voltunk együtt, aztán nekem lett egy 4, 5 éves kapcsim...most pedig 8hója élünk együtt..csak nehéz.sosem voltam ilyen.ő féltékeny típus, nem nagyíon enged el shova talán ezért alakultak ki bennem ezek a dolgok..a hisztit viszont így lassan 23 éves koromra le kéne küzdeni..köszönöm a normális válaszod
2011. dec. 7. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!