Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalataitok nimfó lányokkal kapcsolatban?
Sziasztok!
Nemrég hozott össze a sors egy ilyen lánnyal. Elsőre szép arc rendes stílus, meg egész normális volt. Szokásom hogy személyiségrajzot csinálok a fejemben ami általában meghatározza a lányt magát. Szóval király volt minden, a lány szerette a szexet nagyon és perverz volt.(nem mint a nők annál jobban) Az elején sima ügy volt, de aztán amikor megpróbált a tökömnél fogva vezetni és nem sikerült neki kész hárpiává változott (sorozatban előfordult). Az egész kapcsolat tönkrement és ahogy kiderült számomra előttem csak buta barátai voltak akiket a testével megtudott vezetni! Szóval a konklúzió elsőre nem jött le, de egy önző nimfó csaj volt aki magával törődött és próbált megvezetni és átláttam rajta és szerintem ez volt a baja. A legrosszabb az ahogy tapasztaltam, hogy idegen srácok 2 beszólásától nedves lett a bugyija szóval hűség terén is eléggé gyenge. (előéletében volt példa rá)
Az lenne a kérdésem más is találkozott hasonlóval és leírná a tapasztalatait, mert Én nem hiszem egy ilyen lánnyal egy hosszú kapcsolat kialakítható! Szerintem ez nem egyedi eset és mostantól óvakodok komolyan venni az ilyen lányokat... :\
22F
Perverz volt(nem mint egy lány).
Tudod ,szerintem a férfiak kicsivel se perverzebbek a nőknél,csak a nők jobban titkolják...:D
21/L
Ez nem nimfománia.
A nimfomán nő sosem elégül ki. Mindig akarja, mindenhol, mindenkivel és minden szex sorozatos kudarcélmény neki. Közelebb áll az aszexuálishoz, mint a normális szexualitású emberekhez.
Ez a csaj lazán perverz volt és a szex volt a legjobb örömforrása.
Az lehet elég necces élete volt... családi problémák és önvagdosás emiatt... Nem haragszom rá mert részben megértem, az önzőséget látta otthon is sajnos :\
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!