Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalataitok vannak a Lindynette fogamzásgátlóval kapcsolatban?
én nem kicsit híztam tőle, majd miután abbahagytam, 1 év alatt 3szor jött meg a menzeszem. azóta sincs rendben teljesen a peteérésem, pedig ez már jó régen volt.
de mint tudjuk, ahány ember, annyi féle mellékhatás. lehet, hogy neked ez lesz a lehető legtökéletesebb tabi.
14:21 vagyok.
Miután abbahagytam a szedését, nem 6hónapig nem volt menstruációm, és azt mondta az orvosom, hogy valószínűleg gyógyszeres kezelésre fogok szorulni, hogy ha gyermeket akarok majd...
Ezek szerint, az előttem szóló válaszából kiindulva, lehet hogy a Lindynette-től van??
nem konrkétan a lindynette-től, hanem úgy általában a hormonbombától, szerintem (előző válaszoló vagyok...)
én pajzsmirigy alulműködés gyanújával szaladgáltam/ok orvosokhoz, mert olyan eredményeim voltak hormonvizsgálaton, de az endokrinológus azt mondta, hogy simán lehet, hogy a tabi befolyásolta a hormonháztatásom, és ennyi év után sem tűnt még el teljesen a szervezetemből (és lehet hogy nem is fog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!