Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl, vagy ez természetes egy kapcsolatban?
16/L vagyok. A barátommal egy hónapja vagyok együtt.
AZ intimitás nekem elég nehézséget jelent, ami miatt orvoshoz is jártam. Egy csók önmagába nehézséget jelent, és nem azért, mert nem szeretem a barátomat...
Na most ugye a barátom is fiúból van, ezért neki is jár a szex körül az agya. Megmondta, hogy amit nem akarok, nem erőltet. De Ő úgy gondolta, hogy a SZilvesztert együtt tölti velem. Kiderült, hog neki megfordult a fejében, hogy lefeküdne velem. Később viszont mondtam neki, hogy én nem akarok még szexet, amit Ő tiszteletben tart.
De nekem önmagában rosszul esett, hogy Ő azt gondolja, hogy én két hónap után egyből odaadom magamat úgy, hogy csókolózni se merek. Én reagálom túl, vagy igazam van??
Tudom, hogy jön az, hogy beszéljem meg vele, csakhogy ezt egy haverjának mondta, és megkérte, hogy ne mondja el snekinek, hogy neki ilyen tervei is VOLTAK, amíg nem tudta, hogy nem állok készen...
Köszönöm a válaszokat, megértettem.:)
De mit csináljak akkor, ha valahogy rosszul esik?:(
Tudom, hogy túlreagálom, de a rossz érzés bennem van.
Igazából ezt hosszú lenne leírni...
PSzichológushoz is járok, mint írtam. Tudja a barátom ezt is.
Ő szeretne csókot, de nekem lelki gondjaim vannak, ami közre játszik egy-két dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!