Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én reagálom túl, vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl, vagy ez természetes egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

16/L vagyok. A barátommal egy hónapja vagyok együtt.

AZ intimitás nekem elég nehézséget jelent, ami miatt orvoshoz is jártam. Egy csók önmagába nehézséget jelent, és nem azért, mert nem szeretem a barátomat...

Na most ugye a barátom is fiúból van, ezért neki is jár a szex körül az agya. Megmondta, hogy amit nem akarok, nem erőltet. De Ő úgy gondolta, hogy a SZilvesztert együtt tölti velem. Kiderült, hog neki megfordult a fejében, hogy lefeküdne velem. Később viszont mondtam neki, hogy én nem akarok még szexet, amit Ő tiszteletben tart.

De nekem önmagában rosszul esett, hogy Ő azt gondolja, hogy én két hónap után egyből odaadom magamat úgy, hogy csókolózni se merek. Én reagálom túl, vagy igazam van??

Tudom, hogy jön az, hogy beszéljem meg vele, csakhogy ezt egy haverjának mondta, és megkérte, hogy ne mondja el snekinek, hogy neki ilyen tervei is VOLTAK, amíg nem tudta, hogy nem állok készen...

2011. dec. 3. 23:27
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

1 hónapja járunk, Szilveszterkor lenne a második.

Rengeteget gondolkoztam ezen én is. Igazából nem tudok csókolózni, megpróbáltuk, de szó szerint nem ment. Nem az, hogy nem csináltam semmit, hanem egyszerűen nem ment. Utána már direkt fordítottam el a fejem, hogy ne kelljen mégegyszer megpróbálni, azóta meg félek, hogy kettesbe maradok vele, mert ő akarni fogja. Az önbizalmam nullán, nyilván ez is közrejátszik valamelyest.

2011. dec. 3. 23:49
 22/33 anonim ***** válasza:
Annyi a lényeg, hogy te reagálod túl, és normális, ha egy kamasz fiú arról ábrándozik, hogy lefeküdne a barátnőjével. Ha te mindezt belátod, de mégis inkább duzzogsz, ahelyett, hogy túllépnél rajta, akkor nincs élő ember, aki segíthet neked a problémádban.
2011. dec. 3. 23:50
 23/33 anonim ***** válasza:
másnak ez természetes, én otthagynálak a barátod helyében 20
2011. dec. 3. 23:56
 24/33 anonim ***** válasza:
Szerintem éretlen vagy még egy kapcsolatra, túl fiatal vagy, és nem vonzódsz a barátodhoz. Kaptál az alkalmon, hogy udvarolt neked, lett egy barátod, talán belezúgtál, mint egy kislány, de nem viselkedsz nőként a kapcsolatban. Várnod kéne még ezzel.
2011. dec. 4. 00:03
 25/33 anonim ***** válasza:
Mi másfél hónapja voltunk együtt a barátommal, ő már akart volna szexet, meg hogy vigyem haza. Nos nálunk a családban a 2 és él 3 hónap után jön a bemutatós rész, azaz max akkor lehet szex is, ha csak nem akarnánk nagyon egymásnak ugrani arra ott az ő házuk... Na de ez a fiú nem akart engem hazavinni, szexet akart volna, szeretni meg nem szeretett. Így szakítottunk a minap... én még nem voltam készen. A te barátod nem erőlteti a szexet nem értem i a probléma akkor, ha tud várni akkor ne sipákolj, nincs semmi baj. Azt meg senki nem tilthatja meg neki, hogy miről fantáziál.
2011. dec. 4. 00:38
 26/33 anonim ***** válasza:

Figyelj! Megvár, nem erőltet semmit. Mi a probléma? Két hónap elteltével még egy nyavajás csóktól is ódzkodsz, ő mégsem veszekszik emiatt.

Annak meg örülj, hogy neked mondja, hogy mindezek ellenére is veled szeretne lenni, nem pedig máshol keresi a boldogságot. Túlreagálod. A fiú helyében erőteljesen elgondolkoznék azon, hogy van-e ennek így értelme. A kapcsolat az intimitásról szól, nem csak az elvagyunk egymás mellett érzésről:/.

2011. dec. 4. 00:44
 27/33 anonim ***** válasza:

Azért nem akarsz csókolózni mert technikailag még nem megy? Senkinek nem megy zökkenőmentesen elsőre.

Gondolj csak bele: Tegyük fel, hogy emiatt vagy vmi más miatt de szétmentek.. A következővel ugyanez lesz.

2011. dec. 4. 00:50
 28/33 anonim válasza:
teged zaklattak szexualisan? ezert jarsz orvoshoz?
2011. dec. 4. 01:12
 29/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, teljesen igazatok van. Nem tudom, mit csinálhatnék. Nem szeretném elveszíteni, mert ilyen fiút nehezen találok mégegyet, mint ő...A sóknál nem tudom egészen, mi lehet a bajom, szerintem is a tehnikai rész. Tudom, hogy nem megy mindenkinek, de mikor megpróbáltuk, és nekem nem jött össze, majdnem sírtam.

Nem zaklattak szexuálisan.

Ha leírnám apró oknak tűnne, és nem értené meg senki, csak az aki benne van a helyzetben, szóval legyen elég hogy az orvosom mondta, hogy nem fogadom ez a szexualitásom.

2011. dec. 4. 09:08
 30/33 anonim ***** válasza:
Aszexuális vagy magyarul? Mert az nagyon cink a fiúra nézve és időben szólni kéne neki...
2011. dec. 4. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!