Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én reagálom túl, vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl, vagy ez természetes egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

16/L vagyok. A barátommal egy hónapja vagyok együtt.

AZ intimitás nekem elég nehézséget jelent, ami miatt orvoshoz is jártam. Egy csók önmagába nehézséget jelent, és nem azért, mert nem szeretem a barátomat...

Na most ugye a barátom is fiúból van, ezért neki is jár a szex körül az agya. Megmondta, hogy amit nem akarok, nem erőltet. De Ő úgy gondolta, hogy a SZilvesztert együtt tölti velem. Kiderült, hog neki megfordult a fejében, hogy lefeküdne velem. Később viszont mondtam neki, hogy én nem akarok még szexet, amit Ő tiszteletben tart.

De nekem önmagában rosszul esett, hogy Ő azt gondolja, hogy én két hónap után egyből odaadom magamat úgy, hogy csókolózni se merek. Én reagálom túl, vagy igazam van??

Tudom, hogy jön az, hogy beszéljem meg vele, csakhogy ezt egy haverjának mondta, és megkérte, hogy ne mondja el snekinek, hogy neki ilyen tervei is VOLTAK, amíg nem tudta, hogy nem állok készen...

2011. dec. 3. 23:27
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Ez nem volt vicces.:(
2011. dec. 3. 23:36
 12/33 anonim ***** válasza:
Na és akkor? Hadd álmodozzon, miért akarod ezt is elvenni tőle? Szerintem ez a fiú elég türelmes veled, ne feszítsd túl a húrt, mert hoppon maradsz. Valószínűleg szeret, ha elfogadja a különféle nyűgjeidet, természetes, ha testi kontaktra is vágyik, nem gondolt semmi rosszat rólad, csak hogy szeret és kíván. Te meg megsértődsz ezen.... Nem találok szavakat, kislány.
2011. dec. 3. 23:37
 13/33 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kislány vagyok, de mondom, megvannak az okai a dolgaimnak, nem folynék bele, legyen elég annyi, amennyit írtam. Én is bánom, hogy ilyen vagyok, de hosszú út van még a "gyógyulásomig". Nagyon szeretem, mert türelmes, de a rossz érzés nem múlik el emiatt, ez a fő bajom, hogy nem akarok rajta besértődni, és nem akarom, hogy rosszul essen, de mégis rosszul esik.
2011. dec. 3. 23:39
 14/33 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen miért vagy vele?
2011. dec. 3. 23:41
 15/33 A kérdező kommentje:
Mert szeretem. Ha nincs velem hiányzik, minden szünetemet iskolában vele szeretném tölteni, ha másokkal van féltékeny leszek, szeretem ölelgetni, és örülök, hogy van nekem.
2011. dec. 3. 23:42
 16/33 anonim ***** válasza:
Nem egy hónap az átlagos várakozási idő?
2011. dec. 3. 23:42
 17/33 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?:)
2011. dec. 3. 23:44
 18/33 anonim ***** válasza:

23.42!

De, 1 hónap, és ha kimaradsz a körből, húzzál másik sorszámot. :D

2011. dec. 3. 23:44
 19/33 A kérdező kommentje:
Kérlek magyarázzátok meg, ehhez nekem este van:D
2011. dec. 3. 23:46
 20/33 anonim ***** válasza:
Már bocsánat...de csak annyit mondasz hogy nem akarod megcsókolni se...azt nem hogy miért...hogyan segítsünk ha nem ismerjük a teljes problémát? addig én is csak azt tudom mondani hogy nem normális ha 2 hónap után meg se csókolod
2011. dec. 3. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!