Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a baj velem? 16 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? 16 évesen beletörődtem, hogy soha nem lesz senkim!

Figyelt kérdés
Mi van velem?

2012. aug. 10. 19:35
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Igen, általában vidám vagyok. Csak néha elszomorít, hogy nincs senkim :( Lehet azért, mert alig járok el.
2012. aug. 10. 21:19
 22/37 walk w1th mee ***** válasza:

Ilyen szerelésben én sem mutatkoznék veled sehol ...ne haragudj,ez az igazság..

Nézd meg a mostani tinilányok hogyan öltözködnek,aszerint válaszd a ruhatáradat te is,és akkor már akadni fognak a pasik.csak tudom mivel az vok:D

2012. aug. 10. 21:26
 23/37 A kérdező kommentje:
Na azt nem. Ha nem tetszik a ruhám, akkor nem kell hozzám szólni. Nekem ez az önkifejezés egyik módja. Ha nem tetszik a ruhám, én nem tetszem. Ez van.
2012. aug. 10. 21:27
 24/37 anonim ***** válasza:
Kalocsi mintás ruhákon nem gondolkodtál még esetleg? :)
2012. aug. 10. 21:34
 25/37 anonim ***** válasza:
javítva: kalocsai
2012. aug. 10. 21:34
 26/37 A kérdező kommentje:
Nem igazán tetszenek a magyar minták.
2012. aug. 12. 22:46
 27/37 anonim ***** válasza:

Ezaz! Kalocsai minta forever!!!!

Vegyétek, hordjátok, varrjátok, vigyétek hírét a világ minden szögletébe!!!

Amúgy véletlen sem vagyok kalocsai... Neeeeemm... Nehogy azt higgyétek. :D

2012. aug. 12. 23:10
 28/37 Hanariko ***** válasza:

ezek tipikus japán cuccok, Lolita stílusnak hívják.

Én is nagyon szertem (lány vagyok) de hétköznapi viseletnek valóban furi. Japánban is tömegesen csak egy bizonyos napon veszeik fel (már nem tudom a dátumot pontosan) de akkor nagyon durván elárasztják vele Shibuya (a tipikus bulizós kerület) utcáit.

Kérdező, ezt a stílust remekül lehet kombinálni európai cuccokkal, nekem is vannak Lolita barátnőim és azt csinálják, hogy mondjuk fölvesznek egy ilyen lolita stílusú felsőt (nem egész ruhát) egy fekete farmerral és máris extrém, elegáns és divatos egyszerre.

vagy van pl. eper mintás térdzoknijuk, azt egy csipkés, tüll szoknyával, cuki felsővel, táskával és máris nem fognak elszörnyedni a fiúk.

Legyél csinosan extrém xD

2012. aug. 12. 23:13
 29/37 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon szép ám, engem le tud nyűgözni :)
2012. aug. 12. 23:13
 30/37 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, lesz pasid neked is, pár év múlva alig fogsz emlékezni erre az egészre.

De azt meg kell hagyni, hogy a ruhák, amelyek szerinted most kifejezik a személyiségedet, totál gázak. Gyermetegek, nyálasak, giccsesek, egy nem létező, ostoba álomvilágot jelenítenek meg. Az ilyen ruhák és a benne lévő nők leginkább csak perverz férfiaknak jönnek be, szóval amíg ilyen a stílusod, addig sok jóra ne számíts. Gondoltam, szólok.

2012. aug. 12. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!