Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanátok barát/barátnő vagy osztálytalálkozó? (többi lent)
Figyelt kérdés
Távolsági kapcsolatba 2-4 hetente találkozunk ált. sulis osztálytalálkozó 5 évente van .. 5 napig leszek csak nálla és haza jövök osztálytalálkozora ti meiket választanátok szerintetek normális hogy hisztizik hogy nem maradok csak 5 napig vele ??2012. aug. 10. 16:19
1/11 anonim válasza:
Barát, ha nagyon szeretem!
Pláne, ha távkapcsolat ... :/
19/L
2/11 anonim válasza:
Nem, ezt meg kéne érteni, osztálytalálkozó ku.rvaritkán van. Nem értettem soha a pitsákat, akik ilyeneken hisztiznek.
24/N
3/11 anonim válasza:
Osztálytalálkozó és azért mert az 5-10 évente van a pároddal meg találkozol 2 hetente! Gáz a hisztije, önző és csak magának akar! Beszélj vele és azért menj el! Vagy hívd el, nem illik de a ti esetetekben nem para csak szerint szét unka magát majd! 24F
4/11 anonim válasza:
Ha annyira kíváncsi lennék a volt oszttársaimra akkor összejönnénk.Persze,hogy barátnő.
5/11 anonim válasza:
Egyértelműen osztálytalálkozó ! Ezt meg kell értenie!
22/L
6/11 anonim válasza:
Szerintem is osztalytali. Ha ezt a csajod nem erti meg akkor nem szeret igazan.
7/11 anonim válasza:
Mivel nem volt jó osztályom egyáltalán, én egyértelműen a barátot választanám.
De ez körülmény függő, neked kell eldöntened, mi a fontos.
8/11 anonim válasza:
hehe! Nálam pont ez a helyzet! Most lesz hétvégén az általános iskolás osztálytalálkozóm, de a barátommal csak hétvégente tudunk találkozni. mivel én utáltam az általános iskolát ezért egyértelmű, hogy inkább a barátomat választom, de ha most a gimis osztálytalálkozóm lenne, akkor azt semmi pénzért se hagynám ki, mert a gimit viszont imádtam!
9/11 anonim válasza:
Barát :D Utáltam az oszt. társaim. Akikkel jóban voltam a mai napig tartom a kapcsolatot.
10/11 anonim válasza:
Osztálytalálkozó mindenképp. Én sem szerettem mindenkit de azért kiváncsi vagyok mi lett velük x év alatt. Na meg én meg vagyok elégedve az életemmel, akiket utáltam hát had irigykedjenek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!