Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ilyenkor?
Figyelt kérdés
A barátomnak meghalt a nagymamája. Most nagyon rosszul érzi magát. Mellette vagyok, segítenék is neki, beszélgetnék is vele, de távol vagyunk egymástól. Interneten keresztül mivel tudnék neki segíteni most?2012. aug. 9. 12:12
1/7 anonim válasza:
Interneten? Semmit. Ha nem tudsz hozzá elutazni, akkor legalább hívd fel. De az is lehet, hogy neki ilyenkor a magány tesz jót. Ezt meg akkor fogod megtudni, ha nem csak arra vársz, hogy valami történjen.
2/7 anonim válasza:
Biztosítod hogy mellette állsz,bármi gondja van,vagy beszélgetni akar,szóljon nyugodtan,és szereted.
3/7 anonim válasza:
Beszélgess vele, próbáld meg elterelni a figyelmét, persze azért vigyázz a morbid viccekkel. Írd le neki, hogy olyan jó lenne ha itt lenne veled, mert szívesen megölelnéd.
Ha adódik rá lehetőséged, esetleg lepd meg magaddal. Látogass el hozzá. Nem tudom mekkora az a távolság. :)
16/L
4/7 anonim válasza:
türelem,és legyél a támasza,sajnos most ennél többet nem tehetsz,ne nyaggasd semmivel,légy mellette,ha kellesz,ha beszélgetni akar,keresni fog.csak hagyj neki egy kis időt,hogy feldolgozza.ez elég komoly trauma,főleg,ha nagyon közel állt a mamájához.
5/7 A kérdező kommentje:
Anglia a távolság :D írtam neki, h bármikor beszélhetünk, ha azt akarja, h nyugton hagyjam akkor azt is megteszem, h mellette vagyok bármi történjen. Mindent leírtam neki, amit ti is, de ez olyan rossz, hogy ilyen messze vagyunk és nem tudok tenni semmit. Azt is írtm neki, h most azt szeretném, ha ott lehetnék mellette és csak megölelném. Mindent megtennék most érte
2012. aug. 9. 12:18
6/7 Mókusgyilkos válasza:
semmivel. ha majd kérdi a segítséget akkor tudsz segíteni rémlik h ő 1 pasi és nem 1 nő? ő most pecázik v kapcsolgatja a tv-t és közbe nem gondol SEMMIRE.
oktató videó férfiakhoz:
7/7 anonim válasza:
Akkor ennél többet nem tudsz sajnos. :)
Ne aggódj, ő ezt nagyon is értékeli csak fel kell dolgoznia az eseményeket.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!