Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Ő a legfontosabb az életemben, senki mást nem akarok soha, csak vele lenni örökre, ezt mégsem hiszi el:/ mondogatom neki, ő is szeret, de néha felhozza hogy ez nm igaz, és másokkal jobban törödök:/ Pedig az életemnél is jobban szeretem őt:$ Ő életem szerelme. Mit tehetnék még, hogy elhiggye és ne kételkedjen? Tudja, hogy szeretem nagyon, de mégis ilyen.
2010. dec. 22. 16:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne hajtogasd neki. Hadd kételkedjen kicsit! Hidd el, többet ér, mint ha ezerszer mondod egy nap.

Ha meg nem jön össze, akkor eleve esélytelen volt.

2010. dec. 22. 16:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2010. dec. 22. 16:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Én szeretem őt és ő is velem akar lenni nagyon sokáig, csak néha azért ezt hiszi. 20 alatt.
2010. dec. 22. 16:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Semmi sem tart örökké. Mellesleg, ha egyszer szétmentek, gondold meg: akkor utólag hogyan fogod magadat érezni.
2010. dec. 22. 16:06
 5/11 anonim ***** válasza:
örülj neki, hogy neked megvan életed szerelme! az enyémmel nem bírunk járni sehogy... :'(
2010. dec. 22. 16:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Miért nem? Mi a baj?:/
2010. dec. 22. 16:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez vagy műbalhé vagy tényleg gáz van.

Azért mondja hogy nem hiszi el mert nem szeret már, és ha igyvan, hamarosan lelép.

Vannak olyan csajok hogyha nincs bajuk csinálnak maguknak.

Ezért lehet műbalhé is.

Ne mondogasd a szeretleket naponta mert megunja.

Nem lesz mire hajtania. Ha neki adod a nyereményt naponta.

Az őr is addig kiabálta hogy jön az ellenség, mig nem nem hitték el neki és akkor tényleg jött.

Hagyd ezeket a nagy beismeréseket mert csak rászursz vele ahogy én.

Nem lesz miért hajtania és megfelelnie ha óránként mondogatod neki.Nem leszel neki kihivás, és akkor majd kihiv mást.

24F

2010. dec. 22. 16:40
 8/11 anonim ***** válasza:
a bajom a fölötted levő kérdés/segítségkérésben találod meg
2010. dec. 22. 16:50
 9/11 A kérdező kommentje:
De én szeretem őt és ő is engem és vele akarok maradni örökre:$
2010. dec. 22. 16:53
 10/11 anonim ***** válasza:

DE EZT NEMKELL MINDIG HANGOZTATNI, HANEM ÉREZTETNI KELL!!!

ÉNIS MONDHATOM HOGY SZERETEM AZ ANYÁDAT, DE HIÁBA HA NEM ÉRZI!!!

NE MONDOGASD NE FOLYTSD MEG A SZERELMEDDEL MERT MENEKÜLŐRE FOGJA!!!

2010. dec. 22. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!