Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel jobban az érdeklödését egy fiúbarátomnak?
Figyelt kérdés
régóta barátok vagyunk ,és igen nagyon jó barátok,de én kis ideje többet érzek iránta, és látom rajta hogy ö is kezd érezni valamit, de nem tudom hogy hogy keltsem fel jobban az érdeklödését irántam, hogy ébresszem fel benne azt a kis érzéseket is ami van benne.2012. aug. 9. 12:47
1/6 anonim válasza:
ugye lány vagy?..mert akkor kicsit öltözz csinosabban, próbálj a fiús tevékenységekben helyt állni, de mégis nőies megmaradni, de nem hisztis libaként
ha fiú..hát, akkor..tudod van az a koktél, ami sósavból meg hipóból áll, hát isteni, én mondom
2/6 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2012. aug. 9. 12:50
4/6 Mókusgyilkos válasza:
hát mutasd ki EGYÉRTELMŰEN ne homályos célzásokkal [amik a nők szerint idézem "egyértelmű jelek"] h mit szeretnél. ha nem foglya még mindig le lehet teperni az utca közepén :)
5/6 anonim válasza:
Mókus alternatívája is jó...nekem is amikor udvarolt a barátom, ahhoz képest amilyen egy önfejű, merész emberke, nálam tök szerényke, egy hónap udvarlás után én vezettem rá, hogy ember..járni akarunk, v mivan? xd
6/6 A kérdező kommentje:
az a baj hogy próbálom kihozni belölle a dolgokat,de van amikor azt látom hogy bizonytalan és akkor én is elbizonytalanodok kicsit.
Mókus irnál egy kicsit konkrétabb választ is (eddigiek is jók és köszi) ,de egy kicsit rátérösebbet lécci
2012. aug. 9. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!