Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok! Elveszítheti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Elveszítheti az érdeklődését? Taktikázzak, vagy ne?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, már 3 hete ismerkedünk. egyszer beszéltünk pár szót személyesen, azóta nem találkoztunk, csak chaten beszélünk. Hétfőn viszont fogunk megint, ami úgy tűnik, már randi lesz. Nem vagyok annyira jártas abban, hogy mi kell a fiúknak, de hallottam, hogy nem jó, ha könnyen adom magam. ő egyértelműen tudtomra adta, és adja folyamatosan, hogy tetszem neki, és ezt viszonzom is elég nyíltan.. Lehet, hogy visszakellene fognom magam, és egy kicsit "játszani"? Illetve az első randin mennyire kellene vizahúzódónak lennem, vagy mennyit engedhetek neki szerintetek? Én valószínűleg összejönnék vele, és úgy néz ki, hogy ő is. Azért ha még egyértelműen tudtomra adja, húzzam még egy kicsit, vagy ne zavarjam össze?

Én 19L ő 22F

2012. máj. 10. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
B.szki, én voltam az aki versben válaszolgatott, pár napja. Ne utánozz KÖCSI! És én nem vagyok ennyire alpári sem.
2012. máj. 10. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Onnan lehet tudni, hogy én voltam, hogy a százalékom is megegyezik vele, csak azóta 1%-al már lepontoztatok, de lesz.rom.
2012. máj. 10. 14:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Választ már, légyszíves...
2012. máj. 10. 14:06
 4/10 Vyta válasza:
100%
A taktikázás sosem jó, legyél őszinte és add magad - de azért ne azonnal...
2012. máj. 10. 14:06
 5/10 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM A 6 VÁLASZBÓL AZT AZ EGY NORMÁLISAT!!! -.-

Várok még...

2012. máj. 10. 14:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kisp.csök, ez nem az a játszótér, értem?

Kérdező: ahogy érzed. Erre szerintem nincsenek kőbe vésett játékszabályok. Az mindig jó, ha egy _kicsit_ húzod az agyát, flörtölsz vele, mosolygós vagy, ugyanakkor nem omlasz a karjaiba. Végülis első randi, nem? Ha nem csókolóztok, akkor annál inkább fogja várni a második randit. Összezavarni nem kell, és visszahúzódót játszani se, legyél önmagad nyugodtan. Ha úgy gondolod fogadd a jelzéseit, ha meg még korainak gondolod, akkor üsd el ezeket egy vicces megjegyzéssel stb.

2012. máj. 10. 14:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A taktikázás a világ legnagyobb kétélű fegyvere.

20N

2012. máj. 10. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Kis taktikázás szerintem kell. Első randin arcrapuszi volt nálunk, másodikon egymásba karolva sétálgattunk a városban, harmadikon pedig olyan jót ölelkeztünk-csókolóztunk, hogy az csak na. Hasonló helyzetben voltam, srácnak egyértelmű jelei voltak felém, én is vonzódtam hozzá. Így megérte kihúzni harmadik alkalomra, tök romantikus volt. De ez csak az én véleményem :) (Azóta nincs semmi köztünk, mert jobbnak láttam így, de visszagondolva, jó érzéssel tölt el)

18L (srác nálam 21 volt, szóval tök hasonló:D)

2012. máj. 10. 15:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Túl sok elmélkedés--->taktikázás--->nagy pofára esés.

Mi a fenéért nem teszet csak azt amit szeretnél? Kell neked? Igen. Akkor???

2012. máj. 10. 15:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
azért annyira szemét ne legyél hogy nem hagyod hogy a kezed megfogja :D
2012. máj. 10. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!