Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok mennyire enyhülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok mennyire enyhülne a jég nálatok, ha a barátnőtök tortát sütne, Sorry felirattal?

Figyelt kérdés

Barátom most durcizik picit, mert vadabb vagyok, mint a többi csaj.....(Véletlenül orrba rúgtam szex közben stb..)

Szeretném,ha nem haragudna.. Arra gondoltam, hogy sütök neki egy hólabda tortát, mivel a hólabda a kedvemc sütije =)

A sütijeimet pedig, amúgy is szereti, elvégre sokszor mikor jön sütök miatta valami fini sütit^^

Szerintetek is jó ötlet? Hogy tetszene? :)

Lányok esetleg már is volt hasonló cipőben,??

Szeretnék lányosodni is, elvégre engem is zavar,hogy fiús is vagyok.. :/

2012. aug. 7. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Én értékelném, de nagyon is :). Hajrá! 19/F
2012. aug. 7. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Véletlen volt akkor meg mit van oda?Én tegnap fürdőzés közben dobtam fejbe a barátom egy kaviccsal VÉLETLENÜL, igaz visszadobott egy marékkal, de már nem is emlékszik.
2012. aug. 7. 21:00
 3/10 ASOT ***** válasza:

passz, engem a süti nem hat meg.

De talán ha te magad lennél a süti, finom habbal és eperrel a tetején, melleidnél muffocskádnál, és 1 üveg kedvenc itala.

4/10 anonim ***** válasza:
A süti nem rossz ötlet bár inkább próbálj kevesebbet rúgni szex közben és nem lesz baj.
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem felesleges egy olyan pasinak tortát sütni, aki játsza a nebántsvirágot egy véletlen baleset miatt.
2012. aug. 7. 21:03
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat, barátom édesszájú, így tudom,h szereti a sütit =) Plusz ez a kedvenc sütije.. :)

Remélem fog neki tetszeni....

A vadságom pedig igyekszem kezelésbe venni.. Ehhez esetleg tippek? =)

2012. aug. 7. 21:03
 7/10 Tony ***** válasza:
legkozelebb a golyoit rogot le?azta k..rva...
2012. aug. 7. 21:04
 8/10 A kérdező kommentje:
21:03... Nem ez volt az első eset, és azért telt be szegénynél a pohár... :/
2012. aug. 7. 21:06
 9/10 anonim válasza:

Legalább akkor magyarul írd rá...

18/f

Thor, a villámok istene

2012. aug. 7. 21:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem jo ötlet. :-)

Am. megertelek, en fogon terdeltem baratomat anno edzesen, azota is mozog neki. Nem volt szandekos, de nagyon sokaig haragudott.

Tedd hozza azt is hogy:Többet nem csinalom. :-)

2012. aug. 10. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!