Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mennyire enyhülne a jég nálatok, ha a barátnőtök tortát sütne, Sorry felirattal?
Barátom most durcizik picit, mert vadabb vagyok, mint a többi csaj.....(Véletlenül orrba rúgtam szex közben stb..)
Szeretném,ha nem haragudna.. Arra gondoltam, hogy sütök neki egy hólabda tortát, mivel a hólabda a kedvemc sütije =)
A sütijeimet pedig, amúgy is szereti, elvégre sokszor mikor jön sütök miatta valami fini sütit^^
Szerintetek is jó ötlet? Hogy tetszene? :)
Lányok esetleg már is volt hasonló cipőben,??
Szeretnék lányosodni is, elvégre engem is zavar,hogy fiús is vagyok.. :/
passz, engem a süti nem hat meg.
De talán ha te magad lennél a süti, finom habbal és eperrel a tetején, melleidnél muffocskádnál, és 1 üveg kedvenc itala.
Köszi a gyors válaszokat, barátom édesszájú, így tudom,h szereti a sütit =) Plusz ez a kedvenc sütije.. :)
Remélem fog neki tetszeni....
A vadságom pedig igyekszem kezelésbe venni.. Ehhez esetleg tippek? =)
Legalább akkor magyarul írd rá...
18/f
Thor, a villámok istene
Szerintem jo ötlet. :-)
Am. megertelek, en fogon terdeltem baratomat anno edzesen, azota is mozog neki. Nem volt szandekos, de nagyon sokaig haragudott.
Tedd hozza azt is hogy:Többet nem csinalom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!