Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet jövője ennek a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet jövője ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt. Kb 1 hete megkérdeztem a páromtól valamit, biztos voltam benne, hogy igazam van, és csinálja.. De ő letagadta. A barátjától megtudtam, hogy a szemembe hazudott, mert tényleg csinálja.

Számon kértem rajta, és erre az volt a válasz, hogy nem kell mindenről tudnom, kellenek titkok is egy kapcsolatba.

Csakhogy én pont máshogy gondolom, szerintem mindent el kell mondani a másiknak és ebből én nem engedek. Nyilván nem arra gondolok, hogy milyet ürített aznap reggel, de értitek.. Ne titkoljon el előttem olyan dolgokat, amikről jó lenne tudnom.

Én már a szakítást fontolgatom, mert egy csomó dolgot eltitkol előlem meg hazudozik (pl nem azt mondja, amit akar, hanem azt, amit - szerinte - én hallani akarok..). Szerintetek?

2012. aug. 8. 11:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Első barátnője vagyok, szóval valahol még talán meg is érteném, hogy nem tudja, hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban..

De legutóbb múlt héten veszekedtünk emiatt, hogy titkolózik meg mást mond, és erre tegnap megint.

Szerintem ennek szakítás lesz a vége, de minimum megmutatom neki a kérdést, hogy lássa, nem csak én gondolom így...

2012. aug. 8. 12:34
 12/17 anonim ***** válasza:
De tényleg áruld már el mi volt az az apróság amit nem mert előtted felvállalni, és letagadja.
2012. aug. 8. 12:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Jajjj, szóval tinik vagytok. :) Hát hagyd a francba, majd jön egy másik. Erről szólnak a tízes évek, pasik jönnek-mennek, nem kell hozzájuk ragaszkodni.

Kész csoda, hogy 9 hónapot kihúztatok ennyi idősen.

2012. aug. 8. 12:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért, van olyan emberi kapcsolat, amiben hazudozni kell, mert az a normális? Én egyszer jövök rá, hogy valaki át akar verni, többé már nem is akarom meghallgatni. Lehet az a boltos, a hentes, a postás vagy a szomszéd. Nem kellene mentségeket keresned számára. Ezen az alapon az első kapcsolatában egy ember akár agyon is verheti a másikat, mert nem tudta, hogy kell viselkedni?
2012. aug. 8. 12:41
 15/17 A kérdező kommentje:

Én 17, ő 21.

Komolyan gondoljuk, ő állítólag szerelmes belém, meg majd össze akar költözni, stb. Másnak nem hittem el, de rajta láttam, hogy tényleg komolyan gondolja...

Most már nem hiszem el ezeket sem.

2012. aug. 8. 12:50
 16/17 A kérdező kommentje:
Mentséget nem keresek számára, csak nagyon szeretem, sajnos.. És így nehéz szakítani, de muszáj lesz...
2012. aug. 8. 12:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne szakíts te liba. Válj el tőle. A kettő nem ugyanaz.
2012. aug. 8. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!