Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy Sem?

Figyelt kérdés

14vagyok , bnőmmel 4hónapja vagyunk együtt, már régóta ismerjük egymást, addig akár órákat is eltudtunk beszélgetni, egész nap elvoltunk, de most már szinte alig tudunk akár 10percet beszélni folyamatosan (szal én mindig elkezdek egy témát stb.. ,de mindig gyorsra zárja a dolgot, vagy azt mondja hogy fáradt vagy azt hogy nem érdekli), ami még nagyobb gond hogy már 2hónapja nem smároltunk , bár ennek az is az oka lehet hogy a testvére mindig a fejünkön lóg, nálunk pedig állandóan van valaki.Tegnap egyszer az életben nem volt nálunk senki egész nap úgyhogy felhívtam hozzánk ,mondtam hogy most kettesben lehetnénk.Ne értsetek félre,nem akartam leteperni,csak szerettem volna megbeszélni

egy csomó dolgot,a ház elé is lementem (nagyon szerettem volna megölelni, mert nagyon rég találkoztunk, mert mindketten nyaraltunk) , de hát amikor megláttam .. uhh

hát elhozta a kis tesóját és annyira szégyenlős szokott lenni amikor ott van valaki ,hogy meg sem merten ölelni esetleg csókot addni mert elhajol(volt már rá példa), persze mondta hogy nem hagyhatta otthon mert anyukája elment valahova stb.A dolgot még tetőzi hogy egy osztályba felvételiztünk Gimiben.Ami miatt teljesen kiborult , és előre megbeszélte hogyha szakítunk nem mondunk el semmi intim dolgot(bár semmi sem történt eddig).Mondtam hogy miért beszélünk ilyenekről hiszen még nem szakítottunk, erre nem válaszolt.Már komolyan nem tudom mit érez irántam , és hogy én mit érzek. Szerintetek mi szűrődik le ebből a "regényből"? :D

2012. aug. 7. 21:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Az szűrődik le h vagy hülye a csaj, vagy nem szeret.
2012. aug. 7. 21:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem az elso sorod eleje szurodik ki a regenyedbol. :)

A legjobb es legokosabb dolog amit tehetsz, hogy osszegyujtod ezeket a kerdeseket es felteszed neki. Nyugi, senki nem tudja eldonteni nala jobban itt a gyakorin, hogy szeret, vagy sem...

Hajra! :)

2012. aug. 7. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!