Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeret?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel elmentünk egy buliba és ott másokkal volt, beszélgetett, amikor odamentem hozzá beszélni akkor sem momdott sok mindent és egy kis idő után elment máshová. Kérdeztem hogy valami baj van, de azt mondta hogy nincs semmi. Ez a többieknek is féltünk de nekik sem mondta el hogy mi a baj. Valakinek valami ötlete hogy mi a baja?
2012. aug. 2. 13:32
 1/4 anonim válasza:
100%
Hagyd egy kis levegőhöz jutni! Lehet, hogy szeretne kicsit másokkal is beszélgetni, bulizni és nem csak mindig veled lenni. Mert egy idő után már idegesítő amikor a másik mindig a nyakadon van..
2012. aug. 2. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy van valami baja, mert azt mondta, hogy semmi baja. De hogy mi, azt nem tudom.
2012. aug. 2. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:

1et értek az első válaszolóval,lehet h túl sokat vagytok együtt és szeretne kicsit a barátaival bulizgatni..stb.

Am én is így vok a barátommal... Csak én nem hagyom ott soha ..már amióta járunk szinte egy barátnőmmek nem taliztam! :/ dht ez van !

2012. aug. 2. 14:17
 4/4 anonim ***** válasza:

* barátommal. Bocsi,

am 11 hónapja vagunk együtt. :)

2012. aug. 2. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!