Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír ha szeret?

Figyelt kérdés

Távkapcsban 3 hónapja vagyok együtt a barátommal. A távolság miatt főleg facebook-on kommunikàlunk. Van, hogy napokig nem ír rám, de ha én írok neki, mindig rögtön + lelkesen válaszol. A múltkor is ebből volt egy vitánk, ő azt mondta, szerinte én szartam le. De ő miért nem bír keresni, ha aztán meg azt mondja, hiányzok neki? Miért várja meg mindig hogy én írjak?

Ja, és van rà lehetòsége... Köszi :)

2012. aug. 7. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
hát kérdezd meg tőle, de persze ne úgy hogy a vita legyen belőle. érdeklődd meg, hogy miért csak te keresed őt
2012. aug. 7. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát bizony ez fura, rám is igaz a barátnőm ír hamarabb, mint én, de csak mert gyorsabb:D 24F
2012. aug. 7. 18:37
 3/4 A kérdező kommentje:

1. Már mondtam neki, hogy miért nem ír, azt mondta nem tud, de ez hülyeség mert másokkal meg beszél, képek stb.

2. De van olyan hogy pl te napokig nem írsz rá?

Csak én meg nem akarom zavarni, szokták mondani hogy a pasik ne szeretik ha folyton rajtuk lógnak... :/

2012. aug. 7. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Napokig??Olyan nincs, ha már valamikor nem fogunk tudni írni vagy én vagy ő valamilyen okból, akkor azt is előre megírjuk, ha pedig nem írtuk meg előre akkor találunk rá módot, hogy a másikkal tudassuk, hogy most nem tudunk beszélni. Napi két három óra átlagban eddig.
2012. aug. 7. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!