Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod elfelejti a születésnapod, akkor nem is szeret igazán?
Barátnőmmel 3 hónapja járunk. Sajnos nem tudunk együtt lenni mindig, így ma se, a szülinapomon. Nagy valószínűséggel tudja mikor van, mert már mondtam neki, még a kapcsolatunk elején.
Már nem az első barátnőm aki így viselkedik és engem nagyon zavar. :( Igaz, még nincs vége a napnak, még dél sincs, de számomra az nem elfogadható kifogás, hogy mert a munka miatt elfelejtettem!
Nem ezen múlik a szeretet, ne aggódj!
Amúgy nekem is ma van. :) Boldog születésnapot!!
Azért ez nem ennyire egyértelmű. Nem írtad le, miért nem tudtok együtt lenni? Én biztosan felajánlottam volna már 1 héttel ezelőtt, hogy "töltsd velem a szülinapomat". Konkrét helyszín és időpont megbeszélésével.
Ha ez megtörtént, és nem köszönt fel, az nagyon gáz. Ha nem szóltál neki, csak egyszer 3 hónapja, akkor így jártál, néma gyereknek anyja se érti a szavát.
Viszont tapasztalat: nekem 2 kapcsolatomnak lett úgy vége, hogy a pasi elfeleljtette a szülinapomat. Nem én szakítottam ezért, hanem ez volt az első látható jele annak, hogy nem figyel rám, nem érdeklem, és utána tönkrement a kapcsolat. Egyik pár hónapig tartott és a szülinap után 1 hónapon belül szétmentünk, a másik évekig tartott, és a szülinap után pár hónappal volt a szakítás. Ha tehetném, visszafordítanám az időt, és a hosszabb kapcsolatban az elfelejtett szülinap után szakítanék - mert akkor még lehetett volna szépen szakítani, utána viszont nagyon csúnyán lett vége.
Tehát ha nem köszönt fel, akkor az mindenképpen egy figyelmeztető jel szerintem.
Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok! Kívánom, hogy ez egyszer ne kelljen csalódnod ebben a napban.
Fel a fejjel. A szülinapján minden ember érzékenyebb. 3 hónapja jártok. Lehet, hogy elsiklott a felett, hogy neked ma van a szülinapod. De ez közel se jelenti azt, hogy esetleg nem szeret.
Milyen nemű vagy? (Lehetnek leszbikusok is.)
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!