Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod elfelejti a születé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod elfelejti a születésnapod, akkor nem is szeret igazán?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 3 hónapja járunk. Sajnos nem tudunk együtt lenni mindig, így ma se, a szülinapomon. Nagy valószínűséggel tudja mikor van, mert már mondtam neki, még a kapcsolatunk elején.

Már nem az első barátnőm aki így viselkedik és engem nagyon zavar. :( Igaz, még nincs vége a napnak, még dél sincs, de számomra az nem elfogadható kifogás, hogy mert a munka miatt elfelejtettem!

2012. aug. 6. 11:18
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Elnézést ha nem jó kategóriába tettem, új vagyok még az oldalon.
2012. aug. 6. 11:19
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
A felejtés egy történést kifejező ige, az ember nem direkt felejt. Ha valaki elfelejt valamit - legyen az akár egy szülinap - az annyit jelent, hogy feledékeny.
2012. aug. 6. 11:20
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezen múlik a szeretet, ne aggódj!

Amúgy nekem is ma van. :) Boldog születésnapot!!

2012. aug. 6. 11:23
 4/24 anonim ***** válasza:
77%

Azért ez nem ennyire egyértelmű. Nem írtad le, miért nem tudtok együtt lenni? Én biztosan felajánlottam volna már 1 héttel ezelőtt, hogy "töltsd velem a szülinapomat". Konkrét helyszín és időpont megbeszélésével.

Ha ez megtörtént, és nem köszönt fel, az nagyon gáz. Ha nem szóltál neki, csak egyszer 3 hónapja, akkor így jártál, néma gyereknek anyja se érti a szavát.

Viszont tapasztalat: nekem 2 kapcsolatomnak lett úgy vége, hogy a pasi elfeleljtette a szülinapomat. Nem én szakítottam ezért, hanem ez volt az első látható jele annak, hogy nem figyel rám, nem érdeklem, és utána tönkrement a kapcsolat. Egyik pár hónapig tartott és a szülinap után 1 hónapon belül szétmentünk, a másik évekig tartott, és a szülinap után pár hónappal volt a szakítás. Ha tehetném, visszafordítanám az időt, és a hosszabb kapcsolatban az elfelejtett szülinap után szakítanék - mert akkor még lehetett volna szépen szakítani, utána viszont nagyon csúnyán lett vége.

Tehát ha nem köszönt fel, akkor az mindenképpen egy figyelmeztető jel szerintem.

2012. aug. 6. 11:26
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok! Kívánom, hogy ez egyszer ne kelljen csalódnod ebben a napban.

Fel a fejjel. A szülinapján minden ember érzékenyebb. 3 hónapja jártok. Lehet, hogy elsiklott a felett, hogy neked ma van a szülinapod. De ez közel se jelenti azt, hogy esetleg nem szeret.

2012. aug. 6. 11:27
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
engem nem zavart ha a barátom elfelejtette, előfordult, de igazából nem nagyon érdekel ez csak egy dátum. inkább viccesen fogtam fel, és amikor beszéltünk akkor említettem neki hogy hmm drágám nem akarsz még nekem valamit mondani?? szegénykém teljesen bele sápadt :Dnem ezen múlik a szerelem.
2012. aug. 6. 11:28
 7/24 anonim ***** válasza:
85%
Drága párom a eljegyzési évfordulónkat felejti el. Kíváncsi vagyok, hogy vajon most november 24-én eszébe-e jut.
2012. aug. 6. 11:38
 8/24 anonim ***** válasza:
37%
A kapcsolatod elejéén már közölted, hogy mikor van a szülinapod? Nekem ez nagyon gáz és férfiatlan. Még egyetlen pasim sem említette a szülinapját, a kapcsolatunk elején, valószínűleg azért reagált több barátnőd is így, mert nagyon hülyén jön ki...
2012. aug. 6. 11:39
 9/24 anonim ***** válasza:
83%

Milyen nemű vagy? (Lehetnek leszbikusok is.)

Hány éves vagy?

2012. aug. 6. 11:46
 10/24 anonim ***** válasza:
79%
Nekem már sokszor felejtették el a születésnapomat olyan emberek, akik biztos, hogy ettől függetlenül szeretnek és ez fordítva is előfordult. Egyáltalán nem hiszem, hogy azok szeretnek, akik a Facebook-on virággal táncoló macskákat küldenek a születésnapomra. És nem hiszem, hogy a többiek nem szeretnek.
2012. aug. 6. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!