Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod elfelejti a születésnapod, akkor nem is szeret igazán?
Barátnőmmel 3 hónapja járunk. Sajnos nem tudunk együtt lenni mindig, így ma se, a szülinapomon. Nagy valószínűséggel tudja mikor van, mert már mondtam neki, még a kapcsolatunk elején.
Már nem az első barátnőm aki így viselkedik és engem nagyon zavar. :( Igaz, még nincs vége a napnak, még dél sincs, de számomra az nem elfogadható kifogás, hogy mert a munka miatt elfelejtettem!
Ez egy 3 hónapos kapcsolat. Lehet az elején amikor említetted, akkor nem jegyezte meg. Ennyi:)
de ha 3-4 év múlva sem tudja mikor van a szülinapod, az azért fura!
Köszi a válaszokat! Kaptam hideget, meleget, de nem baj, benne volt a pakliban. Mindenkinek járt a zöld kész részemről is.
Hetero pár vagyunk, többet azonban nem árulnék el itt és most nyilvánosan, inkább élvezném az oldal nyújtotta anonimást. :)
"A kapcsolatod elejéén már közölted, hogy mikor van a szülinapod? Nekem ez nagyon gáz és férfiatlan."
Nem tudom nálatok hogy van ez egy kapcsolat elején kedves válaszoló, esetleg kibarkópázzátok egymás születésnapjait, vagy csak szimplán sz.rtok rájuk?! Válaszoltam neki igen, mert megkérdezte egyszer és természetesen utána én is megkérdeztem az övét, mert szerettem volna tudni. Ennyi. :)
Engem még annyiból zavar ez az egész, hogy olyan ritka alkalom ha van éppen valakim ezen a napon és mikor eddig volt is, az mindig elfelejtkezett róla, annak ellenére, hogy én mindig kedveskedtem neki a születésnapján. Egy idő után vége is lett azoknak a kapcsolataimnak. Nem feltétlen amiatt, mert elfelejtette és nem is dörgöltem az orra alá, mert nem vagyok olyan.
én nem egyszer felejtettem el a saját születésnapomat, mások "emlékeztettek". vannak emberek, akik imádnak mindenféle fordulókat ünnepelni, észben tartani, felköszönteni, és vannak, akiknél a prioritási lista alján van. ha nő lennél, még érteném bizonyos fokig ezt a hisztit, de ffiként az én szememben kifejezetten nevetséges, különösen ezzel a "végre van valakim ezen a napon" kiegészítéssel.
legyen már benned tartás.
Köszönöm az újabb válaszokat, bár nem tudom mire vélni a házassági évfordulókkal kapcsolatos hozzászólásokat...kár, h egyesek nem tudnak kérdést megfelelően értelmezni!
Örülök, h végre egy igazi alfahím is válaszolt a kérdésemre, ezt most halál komolyan és vicctől mentesen mondom! :) Kedves Gergő_F30! Talán nem haragszol ha azt mondom, h nem együtt őriztünk bárányokat, ennek értelmében nem ismerjük egymást igazán, én nem ítéllek meg, ne ítélkezz ismeretlenül, köszi. Valamint, kinek mi a fontos egy kapcsolatban, valószínű te másért harapsz (ha egyáltalán harapsz valamiért) ha elfelejti valaki neked. ;) Félreértések elkerülése végett, NEM sírni jöttem ide, hanem feltenni egy kérdést, hisz ezért van ez az oldal.
Egyébként nem, nem köszöntött még fel, bár nemrég adott életjelet magáról. :(
nem vagyok alfahím, ne ítélkezz. ;)
valóban nem őriztünk együtt libát, de itt nem is átlagos beszélgetések folynak. kiírtad a kérdést, mert véleményekre voltál kíváncsi, az enyém ez.
"kinek mi a fontos egy kapcsolatban"
erről van szó. neked ez, lehet a lánynak nem, ettől még szerethet, de te ebből ítélsz. szerintem ez hiba, az már csak mellékzönge, hogy rinyálásnak hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!