Miért van az, hogy sok esetben a testvér, ha már jól megy a dolga, pénze meg jó élete van, elfelejti hogy honnan jött és ki segített rajta?
Sajnos van akit elvakít a jólét, és tesód ilyen.
Hogy mért lesz valaki ilyen, azt nem tudom, de nem valami szerencsés eset sajnos.
Nekem ez a félelmem, bár kicsik a gyerekeink, de próbáljuk szépen nevelgetni őket, nem is várva semmit vissza majd ha nagyok lesznek, csak hogy normálisak legyenek velünk.
Lehet, hogy nálatok valami alap dolgok nem voltak elég stabilak a családban esetleg ?
Ha semmi különösebb, akkor ő ilyen önző hálátlan egyén.
Egyebek mellett, az sem egy pozitív dolog, ha másokra próbálunk támaszkodni. Próbálj meg ne elvárni másoktól semmi segítséget, próbálj magad lábain járni. Sokkal jobban értékeled majd magad, és nem is esnek rosszul dolgok így.
Értem, hogy tesók közt ennyi beleférne, de látod a különbség mit hoz ki, neked rosszul esik, hogy milyen a tesód most veled. Ha nem várnád el, akkor nem esne viszont rosszul. Sajnos ez van.
Jujj, Dulifuli !
Ne csináld már ! Nem akartam komolyabban érzékenykedni, de én szerintem nem voltam durva se. Lényegében a tesód ilyen és kész. Hogy mitől azt nem tudjuk, sokakat megbolondít a pénz.
Igenis el kellene merjünk várni a saját családunktól segítséget ez lenne a normális, én is így gondolom, hogy tesód miért nem azt nem tudom.
Én már csalódtam emberekben, (mint most te is) és idősebb vagyok nálad talán innen ered, hogy javasolni mertem, (nem kritizálni !) hogy minél inkább saját lábadon állsz meg, annál jobb neked !
De dulifuliskodsz, és csak negatívan akarod meglátni a választ, amit viszont nem értek, de talán ha a hozzáállásod ilyen a javaslatokhoz, hozzászólásokhoz, akkor talán nem kellene kitegyél kérdést, és talán nem kellene csodálkoznod, ha tesóddal is dulifuliskodtál (csak nem vetted észre,) hogy most meg nem foglalkozik veled.
Nyugodtan dulifuliskodhatsz tovább ha neked az jó, én ezt a kérdést törlöm, szóval csak mások idejét pazarlod, hogy olvashatják, mert én nem fogom a köv. válaszod, ha reagálsz.
Majdnem félek válaszolni, a hozzáállásod a véleményekhez borzasztó, lehet azért nem fogsz oda jutni soha ahol tesód tart. Szegény válaszíró nem írt semmi rosszat, és jól megaszontad neki..
Nem azért van ilyen helyzetben az ország. Viszont ha meg mégis, akkor azért, mert sokan, mint te is mástól várják el a segítset és mégse így kellene lennie.
Az se baj, ha azt tanítja esetleg a gyerekének, hogy nem számíthat még a tesójára se, (bár nem hinném), mert mint látszik te sem számíthatsz tesódra és most kaptad a pofont tőle. Míg ha valaki megtanítja, legalább számít erre, és nem csalódik.
Igen a pénz képes megváltoztatni az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!