Testvéri viszály?

Figyelt kérdés

A nővérem más fél éve be került a pszichiátriára, most a szegedi egyetemen van, de hétvégente mikor haza jön olyan mintha egy rémálomban lennék. a szüleimet teljesen ellenem fordítja. olyan dolgokat talál ki rólam ami nem is igaz. És a legszomorúbb, hogy élvezi az egészet. mikor a szüleim ordibálnak velem látom rajta a gúnyos mosolyt. most már ott tartok, hogy titkon nyugtatókat szedek, mert már nem bírom. Segítség! mit tegyek? már próbáltam beszélni a szüleimmel, de nem hisznek nekem.

14/L

2012. jan. 22. 17:48
 1/3 birtokos válasza:

Szia,

Azt nem irod hány éves vagy. Ha esetleg a szüleiddel beszélnél amikor ö nincsen otthon és hogy figyeljék meg

csak akkor van nálatok cirkusz ,ha ö otthon van és kitalál dolgokat.

persze bizonyitékok is kellenek ,hogy ez nem úgy van ,ahogy a testvéred valamit állit.

Barátnödhöz menni hétvégére esetleg .

Ja és a nyugtatót pedig mellözd.

2012. jan. 22. 18:10
 2/3 anonim válasza:
Probalj meg beszelni a tesoddal ,mi jo ebben neki ,nem-e csak te latod igy a dolgokat?
2012. jan. 22. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszélj külön a nővéreddel és külön a szüleiddel is! Miért ordibálnak veled a szüleid, csak hétvégén vagy hétköznap is?

Nem ez a legjobb megoldás,de zárkózz be a hétvégére a szobádba és csak szükség esetén menj ki, vagy ha nincs jobb, hétvégére menj el a nagyszüleidhez,keresztszüleidhez-még fognak is örülni neked,hogy meglátogatod őket,néha barátnőhöz.

De a nyugtató pont nem megoldás semmire,attól még ugyanúgy cirkusz lesz otthon!

2012. jan. 22. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!