Testvéri viszály?
A nővérem más fél éve be került a pszichiátriára, most a szegedi egyetemen van, de hétvégente mikor haza jön olyan mintha egy rémálomban lennék. a szüleimet teljesen ellenem fordítja. olyan dolgokat talál ki rólam ami nem is igaz. És a legszomorúbb, hogy élvezi az egészet. mikor a szüleim ordibálnak velem látom rajta a gúnyos mosolyt. most már ott tartok, hogy titkon nyugtatókat szedek, mert már nem bírom. Segítség! mit tegyek? már próbáltam beszélni a szüleimmel, de nem hisznek nekem.
14/L
Szia,
Azt nem irod hány éves vagy. Ha esetleg a szüleiddel beszélnél amikor ö nincsen otthon és hogy figyeljék meg
csak akkor van nálatok cirkusz ,ha ö otthon van és kitalál dolgokat.
persze bizonyitékok is kellenek ,hogy ez nem úgy van ,ahogy a testvéred valamit állit.
Barátnödhöz menni hétvégére esetleg .
Ja és a nyugtatót pedig mellözd.
Szerintem is beszélj külön a nővéreddel és külön a szüleiddel is! Miért ordibálnak veled a szüleid, csak hétvégén vagy hétköznap is?
Nem ez a legjobb megoldás,de zárkózz be a hétvégére a szobádba és csak szükség esetén menj ki, vagy ha nincs jobb, hétvégére menj el a nagyszüleidhez,keresztszüleidhez-még fognak is örülni neked,hogy meglátogatod őket,néha barátnőhöz.
De a nyugtató pont nem megoldás semmire,attól még ugyanúgy cirkusz lesz otthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!