Segítség! Testvéri kérdés?
Elég bonyolult még számomra is, de leírom ahogy tudom.
Édesapámnak az anyukájának az egyik unokatestvérének a Fia, lett 21 éve a keresztapám. és egyben nagybátyám is,ugye. És neki született még házasságon kívül 2 gyereke(fiú mind kettő) mi mindig úgy mondtuk, hogy fél unokatesók, főleg azért mert elég későn is ismertük meg egymást. Én 8 éves voltam mikor keresztapám magához vette őket, és 4 év van köztünk, azzal akiről a kérdésem is szólna. Sose voltunk olyan tesós stílusba. Hogy miért azt nem tudom, de mindig volt valami furcsa érzés kettőnk körül... Egészen addig, amíg ő ki nem költözött Németországba.. akkor voltam 17. Nem sokat járt haza, ezért nem történt meg az ami nem rég... mert 1 éve még is vissza költözött Magyarba. ÉS azóta szinte mindennap együtt "lógunk", megyünk mindenfele, együtt vagyunk a nap jelentős részében..ha nem is megyünk sehova, csak itthon vagyunk nálunk, vagy kereszt szüleimnél, rokonoknál, de mindig összefutunk.....
Hogy-hogy,és mikor,hogyan, azt nem tudom.. DE felszínre törtek a (szerintem)mindig is gyülemlő érzések.. Ami nem is lenne baj, ha nem lenne az a vérvonal ott. Ami zavaró, és abszurd nekem nagyon! És a mi családunk pedig eléggé allergén az ilyenekre, szóval főként azért félek, és nyomaszt.. De a kérdésem csak annyi lenne, hogy nekem ő mennyire közeli rokon??? Helyzeten, hogy együtt nem lehetünk, ez nem fog változtatni, csak legalább ennyit tudnom kell!
És nagyon köszi előre is....
Hát, én már nem is nevezném rokonnak őt.
Ezért kár rágnod magad.
Előttem már leírták a lényeget :) Nyugodtan együtt lehettek.
Az pedig, hogy hogy fogadnák el? Idő kéne hozzá.
Egy ismerősöm összejött a testvére élettársának a gyerekével (nincs köztük vérrokonság, mivel az élettársnak az 1. házasságából született ez a gyereke). Tavaly összeházasodtak és nem rég megszületett a babájuk is. A család teljes mértékben elfogadta onnantól, hogy látták, komoly a szándékuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!