Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is rosszul esik, ha a...

Másnak is rosszul esik, ha a párja elfelejti az évfordulót?

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 13:35
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha notóriusan minden ilyen fontos alkalmat elfelejtene az bánta. Azóta már rég nem sértődöm meg ha valaki egy-egy ilyen alkalmat elfelejt. Bárkivel előfordulhat. Teljesen mindegy, hogy születésnap vagy évforduló. Ha minden egyébből érzem, hogy szeret és figyel rám, akkor nem sértődöm meg. Ha viszont minden ilyet elfelejtene, azt gondolnám nem vagyok fontos neki.
2011. máj. 20. 13:41
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
igen.
2011. máj. 20. 13:41
 3/26 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nem. Általában én felejtem el (nő létemre), de nem csak az évfordulókat, hanem a születésnapokat, névnapokat.

Dátumokban nem vagyok jó, és ebből a családon belül szerencsére nincs sértődés :))

2011. máj. 20. 13:42
 4/26 anonim ***** válasza:
83%
"Azóta" = mármint, hogy már egy ideje
2011. máj. 20. 13:42
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul esne, bár még nem fordult elő.
2011. máj. 20. 13:45
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
háé figyelj, az nem jó ha elfelejti, de én is el szoktam felejteni a dátumokat... egyszerűen nem tudom megjegyezni... de viszont felírhatná egy naptárba...vegyes érzelmek :)
2011. máj. 20. 13:46
 7/26 anonim ***** válasza:
84%

Az én férjem nem is nagyon foglalkozik velük, karácsonyra vagy születésnapomra hol kapok valamit, hol nem. Általában csak mondja hogy boldog... és kész.

Az első házassági évfordulót teljesen elfelejtette, ami nagyon rosszul esett, mert én nagyon készültem rá. Külföldön volt, és vártam hogy felhív aznap, de semmi. Mikor hazajött átadtam az ajándékát, neki akkor jutott eszébe. Azóta be van karikázva a naptárában az a nap, és odaböki reggel hogy boldog házassági évfordulót, és ennyi.

Nekem ez nagyon rosszul esik, de hiába mondom, őt nem is érdekli.

2011. máj. 20. 13:47
 8/26 anonim ***** válasza:
80%

Én örülnék a legjobban ha minden ünnep illetve évforduló ki lenne törölve...

Nem szeretek a középpontban lenni, illetve nem szeretem a muszájból való pénzköltést. Veszek én neki virágot, meg bármi egyebet csak úgy meg szeretem is de mindig feszült vagyok amikor időhöz vagyok kötve.

Ideértem amugy a saját ünnepeimet is. Inkább túlorázok olyankor, meg ünnepekre is inkább be szktam vállalni pluszmunkát. Jól fizetik, kevesebb stressz stb...

2011. máj. 20. 13:48
 9/26 A kérdező kommentje:

Csak azért írtam ki kérdést, mert 5 éves forduló volt és nem enyhén rosszul esett. Nem számítottam ajándékra, de eszébe sem jutott csak mikor mondtam. Akkor leakart menni, hogy hoz valamit de az már nem olyan lett volna. :(

Mondta, hogy mért nem emlékeztettem...

2011. máj. 20. 13:50
 10/26 anonim ***** válasza:
82%

nem szokta elfelejteni,de volt már többször hogy még egy boldog akármi se volt,mert épp volt valami (tavaly pl államvizsga,rá 1 héttel jutott eszünkbe:)

szülinapot,névnapot,karácsonyt sosem felejt el

2011. máj. 20. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!