Másnak is rosszul esik, ha a párja elfelejti az évfordulót?
Nekem nem. Általában én felejtem el (nő létemre), de nem csak az évfordulókat, hanem a születésnapokat, névnapokat.
Dátumokban nem vagyok jó, és ebből a családon belül szerencsére nincs sértődés :))
Az én férjem nem is nagyon foglalkozik velük, karácsonyra vagy születésnapomra hol kapok valamit, hol nem. Általában csak mondja hogy boldog... és kész.
Az első házassági évfordulót teljesen elfelejtette, ami nagyon rosszul esett, mert én nagyon készültem rá. Külföldön volt, és vártam hogy felhív aznap, de semmi. Mikor hazajött átadtam az ajándékát, neki akkor jutott eszébe. Azóta be van karikázva a naptárában az a nap, és odaböki reggel hogy boldog házassági évfordulót, és ennyi.
Nekem ez nagyon rosszul esik, de hiába mondom, őt nem is érdekli.
Én örülnék a legjobban ha minden ünnep illetve évforduló ki lenne törölve...
Nem szeretek a középpontban lenni, illetve nem szeretem a muszájból való pénzköltést. Veszek én neki virágot, meg bármi egyebet csak úgy meg szeretem is de mindig feszült vagyok amikor időhöz vagyok kötve.
Ideértem amugy a saját ünnepeimet is. Inkább túlorázok olyankor, meg ünnepekre is inkább be szktam vállalni pluszmunkát. Jól fizetik, kevesebb stressz stb...
Csak azért írtam ki kérdést, mert 5 éves forduló volt és nem enyhén rosszul esett. Nem számítottam ajándékra, de eszébe sem jutott csak mikor mondtam. Akkor leakart menni, hogy hoz valamit de az már nem olyan lett volna. :(
Mondta, hogy mért nem emlékeztettem...
nem szokta elfelejteni,de volt már többször hogy még egy boldog akármi se volt,mert épp volt valami (tavaly pl államvizsga,rá 1 héttel jutott eszünkbe:)
szülinapot,névnapot,karácsonyt sosem felejt el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!