25 éves házassági évfordulót hogyan ünnepelnétek, ha nem akartok nagy felhajtást?
Figyelt kérdés
Milyen ajándékot vegyek a férjemnek?Van itt valaki,akinek már volt ilyen "ezüstlakodalom".
Nem vagyunk még öregek,fiatalon házasodtunk...
2011. júl. 26. 16:34
1/13 anonim válasza:
Egy jo kis nyaralast, kettesben.
2/13 anonim válasza:
Én szeretem a nagy felhajtást, úgyhogy biztos, hogy meghívnám azokat, akik közel állnak hozzánk, és csapnánk egy kertipartit halászlével, grillezéssel, este szalonnasütéssel :)
3/13 anonim válasza:
Na de a kerti dolgot akarmalyik hetvegen meg lehet csinalni.
4/13 anonim válasza:
Nálunk a családba szokás a bográcsozás utána sütizés. Vagy csak simán sütizés: mindenki visz egy tálcával :)
5/13 anonim válasza:
Mi kettesben elmentünk egy étterembe vacsorázni. Ez bőven elég ünneplés volt nekünk.
6/13 anonim válasza:
Nem akarsz nagy felhajtást . Akkor üljetek le egy film elé és mondjad neki felsóhajtva hogy hát ez is eltelt papus !
7/13 anonim válasza:
Szia!
Hány évesek vagytok?
Étterem, esetleg főzd meg a kedvenc ételét, gyertyafény. Utána egy finom bor, beszélgessetek, nézzetek meg valami filmet.
8/13 anonim válasza:
Édes kettesben egy hétvégi kiruccanás....:):) család nélkül, csak ti ketten:)
9/13 anonim válasza:
Kettesben a nászút helyszínére. Vagy víz mellé, hegyekbe - ahogy a párod szeretné.
De lehet egy gyertyafényes vacsora.
Nekem mindig pár nappal később jut eszembe, hogy na, el is felejtettük, ekkor esküdtünk:))
10/13 A kérdező kommentje:
Mint említettem,fiatalok vagyunk,és sohase szólítanám papusnak!
43,44 évesek vagyunk.
Az étterem kettesben a legszimpatikusabb eddig.
Ajándék, más ötlet?
2011. júl. 26. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!