Hogyan ünnepelnétek a 4. évfordulót?
Most leszünk 4 éve együtt a barátommal, nem lakunk együtt. Ti hogyan ünnepelnétek, vagy, hogy szoktatok ilyen eseményt megtervezni? Írjatok légyszíves tippeket!!!
Előre is Köszönöm!
Mi a másodikra étterembe mentünk, és idén a 3.-nál is így teszünk majd. Illetve lesz egy kis ajándékozás.
Semmi extra.
Szevasz!
a lehetőségeid:
1.: begyél neki csokit, és/vagy focilabdát.
2.: illatos gyertya zenee, romantika, óóóvszer......
3.: óvszer ipari mennyiségben, és tuti sikeeer
Na erre én is kíváncsi vagyok:D Mi télen leszünk 4 évesek. Én valami nagyon különlegeset szeretnék.
21/L
Állítólag a Gellért hegyen vagy a környékén nem tudom pontosan van egy olyan étterem ahol vállnak ilyen romantikus vacsorát gyertyafény rózsa stb...,( mondjuk nem hiszem, hogy csak ott) ez szerintem egy jó ötlet, wellness hétvége, 1-2 napos városnézés Bécsben... De ennél lehet szerényebb dolgokat is kitalálni, nem a belefektetett pénz a lényeg, hanem, hogy jól érezzétek magatokat!
De mondjuk az sem ártott volna, ha leírod egy kicsit a párod és a te érdeklődési körét is! :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Írtam, hogy nem lakunk együtt, de 4-5 éjszakát együtt alszunk egy héten. Nem akarunk összeköltözni, mert egyikünk se akar a másik családjához menni (mindenki kijön mindenkivel, csak nem akarjuk). Albérletre meg nem akarunk költeni, inkább félrerakjuk a jövöben életünkre. Állatlában mindent együtt csinálunk, munka, szórakozás, bármi... Kb mindenünk megvan amit ilyen alkalomra lehet venni. Inkább vmi kreatívra gondoltam. És vidéken lakunk
Még én sem találtam ki. Mi is 4 évesek leszünk 3 hét múlva. Mondjuk nálunk nincsen nagydobra verve a dolog...eddig 3 évben csak én készültem ajándékkal, ő nem. Mondtam, hogy idén rajta a sor, az ő meglepetése lesz az ünnepünk.
Még gondolkodom mit lehetne, gondolkodtam valami vicces pps-ről kettőnkről, vagy valamilyen vicces írásban, fényképben...
Nem is tudom...
21-L
Nekünk nemrég volt az 4., koktéloztunk, beszélgettünk egy szuper kiülős helyen. Nagyon élveztük mindketten. Az a lényeg, hogy boldogan töltsétek. Nekem teljesen mind1, hová megyek vele, egy sima séta is annyira jó tud lenni. De voltunk már vacsizni ilyen évfordulón, és arra figyelünk mindig, hogy ez cask a kettőnké. Sok boldogságot:)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!