Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is rosszul esik, ha a...

Másnak is rosszul esik, ha a párja elfelejti az évfordulót?

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 13:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2011. máj. 20. 14:01
 12/26 anonim ***** válasza:

:-)

Először én is picit megbántódtam, de aztán ilyenkor vettem magamnak valamit. AMikor kérdezte, hogy mi az, megy, hogy, akkor mondtam, hogy erre meg arra vettem magamnak ajándékba :-)

Mostanában már nem felejti el :-)

2011. máj. 20. 14:02
 13/26 anonim ***** válasza:
az én férjemet sem érdeklik az ilyen alkalmak.ma vagyunk 5 éves házasok,de szerintem esze ágában sem lesz.nem is mondom neki,ha eszébe jut,jó,ha nem így jártam már sokadszor.engem bánt,mert az elején nem volt ilyen,akkor kaptam virágot,meg ajándékot.de már az is jó lenne,ha csak mondaná.bár most sokminden mással van elfoglalva,így megbocsájtható.
2011. máj. 20. 14:03
 14/26 anonim ***** válasza:
56%
Mivel a születésnapomon van, így egyszerre két dolgot felejtene el... szóval az azért egy kicsit zavarna, :) de egyébként nem; tudom, hogy feledékeny és bőven kapok év közben "csakúgy" meglepiket, tehát hülyeség lenne azt gondolnom, hogy figyelmetlen vagy nem szeret eléggé.
2011. máj. 20. 14:05
 15/26 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem az emberek miért jönnek olyannal össze, miért házasodnak olyannal akivel nem is egyezik a véleményük akár ebben a dologban akár másban? Főleg ha a nő elvárja de a férfinak ez semmit nem jelent. Miért ilyen partnert választatok akkor? Vagy akkor ne sírjon a szátok, fogadjátok el, ti választottátok. Talán jobban meg kellett volna gondolni anno...
2011. máj. 20. 14:06
 16/26 napietus ***** válasza:

ha a házasságit, az rosszul esne, de azt nem felejti el. az "összejövésit" vagy hogy mondjam, meg én sem tudom dátumra pontosan, csak hogy valamikor szeptemberben volt.

29/N

2011. máj. 20. 14:17
 17/26 anonim ***** válasza:
85%

Én is elfelejtem az ilyen dolgokat, nemcsak évfordulót, de szülinapokat, névnapokat is. Nem csak páromét, mindenkiét. A saját névnapom se tudom hogy mikor van, nemhogy másé:) Szerintem a saját születésnapomat is azért tudom max, mert sokszor le kellett írni:)) De még így is volt hogy 23 helyett 22őt mondtam, és egy pillanatig gondolkozni kellett.

Őszintén megmondom: szerintem ezek a dolgok teljesen feleslegesek.

2011. máj. 20. 14:23
 18/26 anonim ***** válasza:
Sokszor rosszulesett, de azóta mindig figyelmeztetem finoman. Azóta nincs gond.
2011. máj. 20. 14:23
 19/26 anonim ***** válasza:
Lehetetlennek tartom, hogy elfelejtsen egy fontos dátumot. De ha mégis, biztos rosszúl esne, de elképzelhetetlennek tartom, hogy elfelejtse a szülinapomat, vagy az évfordulónkat. Pont ma van a szülinapom, annyi mindennel meglepett, olyan kedves, személyes ajádnékokkal. Tudom, hogy ez mindig így lesz.
2011. máj. 20. 14:32
 20/26 anonim ***** válasza:
mikor megismerkedtünk,tartotta ezeket a dolgokat,kaptam csak úgy meglepiket is.most már nem divat.
2011. máj. 20. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!