Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is rosszul esik, ha a...

Másnak is rosszul esik, ha a párja elfelejti az évfordulót?

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 13:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
50%

Nekem nem esik rosszul, mert legalább annyira feledékeny vagyok, mint ő. Az első házassági évfordulónk után négy nappal jutott valamelyikünk eszébe, hogy hoppáááá:) Mióta gyerkőcünk van, annyira ő van a középpontban, hogy kicsit feledékenyek lettünk mindketten.

Viszont mivel az ilyen jeles alkalmakra szép dolog emlékezni, kitaláltunk rá egy rendszert. Ha valakinek szülinapja van vagy házassági évforduló, azóta nem apró ajándékkal lepjük meg egymást, hanem napokkal előre megbeszéljük, hogy hova menjünk el megünnepelni. A gyerkőcöt rábízzuk a nagyira és irány egy jó kis étterem, mozi, vagy ami épp belefér. Jó módszer, azóta nem felejtünk el semmilyen évfordulót.

2011. máj. 20. 14:52
 22/26 anonim ***** válasza:

Nekem rosszul esne nagyon. De szerintem nem fogja elfelejteni. Augusztus 7.-én leszünk 1 éves házasok. Nagyon készülök rá, barátnöimmel közösen meglepit csinálunk. Nekem az is jól fog esni ha felköszönt, meg örül neki. Csak ne az legyen a reakció, hogy "ezt most mire?"....

Megértelek egyébként, nem hiszem, hogy ezt az egyet ne tudná észben tartani.

2011. máj. 20. 15:30
 23/26 anonim ***** válasza:
Na nálunk állandó sértődés lehetne:-) Én még a saját szülinapomat is elfelejtem, csak egy hét múlva szoktam rádöbbenni, hogy túl vagyok rajta.Akinek fontos, az készüljön rá, lehet apró jeleket adni, hogy valami közeledik.Ha abból nem ért a másik, akkor rá lehet kérdezni, hogy pl. én azt szeretném, ha ..... alkalmából elmennénk ide-oda. De ezért haragudni nem kéne.
2011. máj. 20. 16:04
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én mindig elfelejtem az évfordulónkat. Nagyon bántja, de nem tudok mit tenni egyszerűen soha nem jut eszembe.

29/N

2011. máj. 22. 11:03
 25/26 anonim ***** válasza:

Én is elfelejtem mindig. Egyszerűen nem érdekel se a karácsony, sem a húsvét sem ez, sem az....

26.L

2011. máj. 22. 14:16
 26/26 anonim ***** válasza:
Nálunk is elfelejtődik, és rosszul is esik. Pedig 20 on év az nem semmi.
2011. máj. 23. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!