Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a sok hiszti ellen? Szeret még?
"Ő azt mondja, nem érdemlem meg, hogy kimondja, meg mivel én mindig mondom megelőzöm őt és ő már ezért nem mondja."
Ez csak egy hülye duma, ráadásul elég gyenge indok! Már nem szeret téged.
Mi is ilyenek voltunk a férjemmel a kapcsolatunk elején, mint ti :) Tök jó, hogy szeretnél változtatni. Úgy tedd, hogy amikor elindulna a hiszti, akkor fordulj sarkon és kezdj el mást csinálni (mosogatni, olvasni, pakolni), amíg le nem nyugszol, vagy csak öleld át. Amúgy sztem 1-2hiszti belefér egy kapcsolatba.
Próbáld ne követelni, csak járj a kedvébe és majd mondani fogja magától :) Van mikor én is kérem hogy: mondd, hogy szeretsz. Erre a válasza: Szeretsz :D
A lényeg, hogy érezd. Nem kell mindig mondani, a férfiak általában úgysem mondogatják mindig. Az biztos, hogy szeret, különben elhagyott volna már, a sok hiszti miatt :)
Bár azért nem kellene ilyet mondania, hogy nem érdemled meg, hogy azt mondja: Szeretlek! Megérdemled, ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!