Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak olyan párok, akik itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan párok, akik itt jöttek össze? Amikor egymásra talált a rendes fiú és lány?

Figyelt kérdés

Én is ilyen történetet keresek magamnak, és reménykedek. Bár nyíltan nem mondanám, hogy interneten keresem a társam, de nem mondanék nemet.

20/L

2012. aug. 7. 16:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Atya úristen.... Még agyilag így állsz a dolgokhoz ne akarj komoly kapcsolatot... Az előző csajszi válaszoló voltam... Most már legalább értem mért nyomják rá a bélyeget a nőkre....
2012. aug. 7. 18:32
 32/35 anonim ***** válasza:
Ez kedves, de a menyasszonyt a kedves papa szokta az oltárhoz kísérni, nem fosztanám meg őt ettől a dicsőségtől.
2012. aug. 7. 18:40
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

Lusta voltam elolvasni az előzményeket, ezért nem tudom miről volt már szó eddig, bocsánat, ha ismételnék.

Igen, vannak olyan párok, akik itt, Gy.K.-n ismerkednek össze. A Párom és én itt találtunk egymásra. Ne legyen félreértés, egyáltalán nem állt szándékomban itt keresni párt, de így alakult. Tavaly november körül elég sok szabadidőm lett és így esténként Gy.k.-ztam. A szex-szerelem kategóriába írtam sokat. Egy huszon akárhány éves autószerelő elkeseredésében kiírt egy párkereső kérdést. Nagyrészt a kérdés kiírója és én írtunk egymásnak, majd beszállt egy leányzó is. Aztán privátban folytattuk a lánnyal. Egészen hajnal 4-ig ment az üzenetváltás. Később MSN-re váltottunk. Ott addig folytatódott a csevegés, hogy "rávett", hogy február 26.-án utazzak 334 km-et, hogy találkozhassunk. Na ez az utazás volt életem eddigi legjobb döntése! :D

Szeretlek Kedvesem!

2012. aug. 7. 21:54
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

kihagytam:

24/F

2012. aug. 7. 21:54
 35/35 anonim ***** válasza:
Én majdnem összejöttem sok lánnyal itt,de nem találkoztunk és netes barátok lettünk. nem jöttem it senkivel se,pedig kiprobáltam
2012. nov. 22. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!