Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak olyan párok, akik itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan párok, akik itt jöttek össze? Amikor egymásra talált a rendes fiú és lány?

Figyelt kérdés

Én is ilyen történetet keresek magamnak, és reménykedek. Bár nyíltan nem mondanám, hogy interneten keresem a társam, de nem mondanék nemet.

20/L

2012. aug. 7. 16:53
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

Készülj a PM áradatra..

Amúgy én szerintem nem igen.

2012. aug. 7. 16:54
 2/35 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs, mert bárki, akivel kialakult a kölcsönös szimpátia, mind fényévekre élnek tőlem...:(
2012. aug. 7. 16:57
 3/35 anonim ***** válasza:
Én találkoznék itt valakivel, de messze lakik...
2012. aug. 7. 16:59
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja hogy neked ilyen jól megy anyagilag hogy minden héten többszáz km-t utazz :) jó neked ;)
2012. aug. 7. 17:16
 5/35 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó, de gondolj csak bele, hogy anyagilag sokan korlátoltak ám!
2012. aug. 7. 17:17
 6/35 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van pénze inni/szórakozni járni, akkor miért ne lenne a párjára?
2012. aug. 7. 17:19
 7/35 anonim ***** válasza:
Sokaknak még inni sincs.
2012. aug. 7. 17:20
 8/35 anonim ***** válasza:
Elárulom neked én nem minimálbért keresek de így se engedhetném meg magamnak hiába nem járok bulizni. egy 170km-es buszút volt kb 6500ft oda-vissza tavaj az ha csak heti 1x megyek is 20-25.000Ft 1 hónapba. És akkor még az utazási időt nem kalkuláltam ami fél napot elvesz... Namármost ha helybeli lánnyal jön össze az ember akkor 20-25 rugóból havonta egész jó kis progikat lehet szervezni nem gondolod? 22/F
2012. aug. 7. 17:22
 9/35 anonim ***** válasza:
És aki bulizás, szórakozás, ivás nélkül éli az életét és ott spórol ahol csak tud, de még úgy sem engedheti meg magának a heti több ezer forintos kiadást? Az hogyan oldhatná meg szerinted?
2012. aug. 7. 17:24
 10/35 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy én fiatalon diákmunkával meg tudtam oldani :)

Most eladó vagyok egy boltban, hidd el, nem leányálom és most is bevállalnék egy távkapcsolatot, ha valakit igazán szeretnék. Nem jönnék össze valakivel, csak azért, mert ő közelebb van, miközben nem szeretem annyira mint a másik fiút.

És kedvezményesen utazok, mert diák vagyok :P

Egyébként pedig mind a 10 fiúnak üzenem, aki írt:

20 éves vagyok, budapesti.

Raktam fel korábban hasonló kérdést, de azt eltrollkodták :(

Oda raktam fel képet is, tessék megkeresni :P

2012. aug. 7. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!