Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak olyan párok, akik itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan párok, akik itt jöttek össze? Amikor egymásra talált a rendes fiú és lány?

Figyelt kérdés

Én is ilyen történetet keresek magamnak, és reménykedek. Bár nyíltan nem mondanám, hogy interneten keresem a társam, de nem mondanék nemet.

20/L

2012. aug. 7. 16:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
persze diák vagy és most fele áron van de egyszer ez is véget ér :) és persze amíg anyuci meg apuci lakásába laksz nincs is olyan kiadásod ami miatt aggódni kéne, de tudod ezek a diákévek. ha kikerülsz a rendes életbe akkor több kiadásod lesz és akkor rájössz hogy több tízezer forintot kiszórni az ablakon nem lehet :) 22/F
2012. aug. 7. 17:32
 12/35 anonim ***** válasza:

A távkapcsolat nem kapcsolat. Nincs arra idő és nincsenek meg a normális fázisok, amik végig kísérik a kapcsolatokat.

Én megértem ha valaki a távolság miatt sztornózik.

22/L

2012. aug. 7. 17:33
 13/35 anonim ***** válasza:
Bp-n laksz? Nehogy rád írjak...:D
2012. aug. 7. 17:33
 14/35 A kérdező kommentje:

Hihetetlen milyen sokan kéritek a kép linkjét :O

Remélem a nagy többség komolyan gondolja és nem 14-5 éves.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__32872..

2012. aug. 7. 17:39
 15/35 anonim ***** válasza:
Kis törpilla de frász.. :))))
2012. aug. 7. 17:45
 16/35 anonim ***** válasza:
Azért nem vesz téged komolyan senki mert vad idegen embereknek mutogatsz magadról fürdőruhás képet....:) Ezekre szokták azt mondani a pasik, hogy könnyű vérű nőcske...:) Bár szerintem te egyszerűen csak naív vagy....:) Nekem nincs ilyen alakom mint neked...sőt magasságra ugyan akkora vagyok mint te viszont egy 10-essel több kilóra... Mégis van választék bőven....:) Lehetsz attól szép de ne ez legyen a legfontosabb.. Tudod a külső megfog a belső megtart...:) Ez nem bántásként volt... Csak egy jó tanács...:) Sok pasi kollégám van és belelátok kicsit a gondolataikba...:D Sok sikert neked...:)
2012. aug. 7. 17:45
 17/35 anonim ***** válasza:
Az ideálom vagy!:) De csak 16 vagyok..
2012. aug. 7. 17:47
 18/35 anonim ***** válasza:
25. Majd idővel megtudod h nem az ilyen nők az ideáljaid.. :-)
2012. aug. 7. 17:50
 19/35 A kérdező kommentje:

24,

Köszönöm a kritikát. Van kedved beszélgetni? Bár, ha jól értem lány vagy te is (és nem, én nem vagyok bi):P

De, ha van valami konkrétabb tanácsod én örülnék, ha meghallgathatnálak.

2012. aug. 7. 17:52
 20/35 anonim ***** válasza:
Miért?Külsőre szerintem isteni..
2012. aug. 7. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!