Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak olyan párok, akik itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan párok, akik itt jöttek össze? Amikor egymásra talált a rendes fiú és lány?

Figyelt kérdés

Én is ilyen történetet keresek magamnak, és reménykedek. Bár nyíltan nem mondanám, hogy interneten keresem a társam, de nem mondanék nemet.

20/L

2012. aug. 7. 16:53
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Tényleg nagyon könnyen el lehet csavarni a fejem, ha valaki tudja, hogyan.

De pl. most, hogy ilyen leveleket kapok, hogy:

"szia, ismerkedünk?"

"Szia. Barátkozzunk!"

"Szia! Küldesz nekem priviben képet?"

Persze, hogy nemet mondtam.

És hangsúlyozom tényleg, hogy csak 2 barátom volt eddig. Sokat randiztam például az elmúlt két évben, de nem jött össze egy komoly kapcsolat sem. Talán ezért is vagyok elkeseredett.

2012. aug. 7. 17:55
 22/35 anonim ***** válasza:
De ha ezekre nemet mondasz,eleve megvan ölve a netes ismerkedés,nem?
2012. aug. 7. 18:04
 23/35 anonim ***** válasza:
És ráhibáztam.
2012. aug. 7. 18:07
 24/35 A kérdező kommentje:

Azért ennél legyen kreatívabb :)

2-3 embernek már visszaírtam, ők nagyon kedvesnek tűntek :)

2012. aug. 7. 18:09
 25/35 anonim ***** válasza:
és mit értesz rendes fiú alatt?
2012. aug. 7. 18:15
 26/35 A kérdező kommentje:

Legyen kedves, gondoskodó, odaadó a párjával szemben. Persze ez legyen kölcsönös. A férfi szerintem legyen férfias, ne legyen hosszú vasalt haja és ne töltsön több időt a fürdőszobában mint én. Persze ez nem kizáró ok, sokféle fiúval randiztam már :)

Nem baj, ha nagy az orra, ha szomorú a szeme, ha őszül a haja, ha van egy kis pocakja, ha szereti a sört, csak legyen valami a természetében ami megfog. Ne a korábban bemutatott két mondattal akarjon meghódítani :P

Ha pedig több tíz-húsz ember ír, akkor ne én legyek a hibás, hogy azoknak írok vissza, akiknek a levele megfogott :P

De van egy ajánlatom, kitörlöm azokat amikre nem válaszoltam, és mindenki írhat egy új "első" levelet :)

2012. aug. 7. 18:22
 27/35 anonim ***** válasza:
Ez tényleg itt ismerkedik, hét most sikerült megnevettetned.
2012. aug. 7. 18:24
 28/35 anonim ***** válasza:
Nem azért kérdeztem,csak kiváncsi vagyok:D
2012. aug. 7. 18:25
 29/35 A kérdező kommentje:
Kareszpapi és ha lesz esküvő, akkor te leszel a tanúm.
2012. aug. 7. 18:27
 30/35 anonim ***** válasza:
Ez mar a chat.hu nal is rosszabb.. :-):-):-)
2012. aug. 7. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!