Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan párok, akik itt jöttek össze? Amikor egymásra talált a rendes fiú és lány?
Én is ilyen történetet keresek magamnak, és reménykedek. Bár nyíltan nem mondanám, hogy interneten keresem a társam, de nem mondanék nemet.
20/L
Tényleg nagyon könnyen el lehet csavarni a fejem, ha valaki tudja, hogyan.
De pl. most, hogy ilyen leveleket kapok, hogy:
"szia, ismerkedünk?"
"Szia. Barátkozzunk!"
"Szia! Küldesz nekem priviben képet?"
Persze, hogy nemet mondtam.
És hangsúlyozom tényleg, hogy csak 2 barátom volt eddig. Sokat randiztam például az elmúlt két évben, de nem jött össze egy komoly kapcsolat sem. Talán ezért is vagyok elkeseredett.
Azért ennél legyen kreatívabb :)
2-3 embernek már visszaírtam, ők nagyon kedvesnek tűntek :)
Legyen kedves, gondoskodó, odaadó a párjával szemben. Persze ez legyen kölcsönös. A férfi szerintem legyen férfias, ne legyen hosszú vasalt haja és ne töltsön több időt a fürdőszobában mint én. Persze ez nem kizáró ok, sokféle fiúval randiztam már :)
Nem baj, ha nagy az orra, ha szomorú a szeme, ha őszül a haja, ha van egy kis pocakja, ha szereti a sört, csak legyen valami a természetében ami megfog. Ne a korábban bemutatott két mondattal akarjon meghódítani :P
Ha pedig több tíz-húsz ember ír, akkor ne én legyek a hibás, hogy azoknak írok vissza, akiknek a levele megfogott :P
De van egy ajánlatom, kitörlöm azokat amikre nem válaszoltam, és mindenki írhat egy új "első" levelet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!