Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? (Bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel már régebbről együtt vagyok viszont neki van felesége és már egy lányuk is. De ő azt mondja h nincs jóba a feleségével hogy abba fogja hagyni vele idővel... Viszont mikor velem volt együttvolt a nővel is és most gyerekük lett megint. Nemértem ezt az egészet:S Hagynom kellene h 2 gyerekkel boldog legyenek még ha azt állítja nem is szereti, vagy várjak rá? Tanácstalan vagyok:S
2012. aug. 4. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Miféle kérdés,vagy inkább miféle ember vagy te??

Házas emberrel csak ku*vák kezdenek ki..

2012. aug. 4. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Lépj ki míg teheted!!!Csak hülyít.
2012. aug. 4. 12:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Vagyis élettársi kapcsolatban vannak de mikor vele összejöttem nemtudtam h még vele él.
2012. aug. 4. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez a szokásos duma majd érted felad mindent elhagyja a családját ezt gondoltad te is ugye? Olyan kis naiv vagy te is mindig elmosolyodok ha ilyet hallok:)
2012. aug. 4. 12:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem nem azt mondta h felad értem mindent hanem h velem lessz és a gyerekek is nála lesznek...
2012. aug. 4. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor is.Keress eggy függetlent.Ne tedd tönkre magad.Nem vagy rossz ez megesik bárkivel,de gondolkozz reálisan.Tudom nagyon nehéz de csak míg talállsz valakit.2-es voltam.
2012. aug. 4. 12:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!