Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szabadidőm, kisajátít magának. Mit tegyek? [bővebben lent]
Figyelt kérdés
Barátommal 5 hónapja vagyunk együtt,jól megy minden,DE. Mostanában úgy érzem,hogy ki akar sajátítani magának.Nem tetszik neki pl az hogy a barátnőmnél alszok,mert hogy akkor nem láthat.Nagyon szeretem,de most nyáron nagyon sokat veszekedtünk emiatt,a legjobb barátnőmet 5 éve ismerem,és ő sokszor kivan akadva hogy nyáron alig látjuk egymást a barátom miatt,meghogy elege van abból hogy tőle függök.A következő tanévben sajnos nem leszünk osztálytársak barátnőmmel,szóval ki szeretném használni a nyarat hogy vele lehessek.Hogyan értessem meg a barátommal hogy kell egy kis szabadság?Mivel majdnem minden nap lejön hozzám ezért semmi szabadidőm nincs,nagyon szeretem nem azért,de ez túl sok szerintem.A barátnőm elhanyagolva érzi magát és nemszeretném, hogy emiatt menne tönkre az 5 éves barátságunk:(2009. júl. 18. 23:35
1/4 anonim válasza:
mondd el a baratodnak, amit itt leirtal. ha szeret, megerti, hogy szukseged van a baratnoddel toltott idore is. ezenkivul szervezhettek kozos programokat is, csak figyelj oda, nehogy a baratnod felesleges harmadiknak erezze magat
2/4 anonim válasza:
Mondd el a barátodnak hogy mit gondolsz. Nem kéne minden nap találkoznotok, hamar unalmassá válik úgy egy kapcsolat. Neki nincsenek barátai vagy mi? Azért meg kéne értenie hogy néha a barátnőddel is akarsz találkozni nem csak vele.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) megpróbálom vele megbeszélni.
2009. júl. 19. 00:25
4/4 anonim válasza:
Ne hagyd,hogy kisajátítson! Nekem is ezt csinálta a barátom..és a végén már akkor is megsértődött,ha elmentem anyukámmal vásárolni,vagy valahova. Mindenképpen beszéld meg vele,hogy miért szeretnél a barátnőddel annyit lenni,de attól őt nem szereted kevésbé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!