Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyönyörű, okos, jó az ágyban, tud főzni. -Pasik, nektek ennyi kell egy tökéletes nőhöz?
Figyelt kérdés
kort is írjatok2012. aug. 3. 13:52
11/13 anonim válasza:
Legyen kulturált, művelt, szeresse a zenét, a délutáni teát.
Tunyacsáp voltam
12/13 anonim válasza:
Nem. Bár én férfi vagyok és nem "pasi", de azért kiegészíteném eme tulajdonságokat.
Gyönyörű - szubjektív, de igen, legyen számomra az; Okos - legyen meg a magához való esze, legyen saját véleménye, eredeti gondolatai; Jó az ágyban - legyen fantáziája, aztán majd egymásra hangolódunk, kitapasztaljuk; Tud főzni - nem feltétlen kell, de azért előny.
13/13 anonim válasza:
Nekem nem kell ,hogy tökéletes legyen. Nekem az kell,hogy az én elvárásaimnak megfeleljen, hogy megőrüljek érte,ha meglátom. Ez a külső. A belső tulajdonságot ami illeti, pedig ,hogy legyen felém nyitott, a mosolya olyan,hogy meghalnék egy csókjáért! és nagyon aranyos, kedves. Ennyi kell, semmi több. Nem kell,hogy sok pénze legyen, nem kell,hogy hatalma legyen, nem kell, hogy 2 diplomája legyen, csak az kell, hogy önzetlenül szeressen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!