Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van olyan barátnőtök aki...

Van olyan barátnőtök aki nagyon szép és mellette kedves, okos, egyszóval szinte tökéletes?

Figyelt kérdés
Nem vagytok rá féltékenyek? Esetleg a párotok nem teszi szóvá, milyen nagyszerű nő?
2010. okt. 23. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem csak kedves és okos barátnőim vannak :) A szépség pedig szubjektív dolog és az én szememben valóban belülről fakad, férfiak és nők esetében egyaránt, így abszolút nem szoktam megítélni, hogy milyen valaki külsőre.

Párom nincs, de ha lenne és azt mondaná nagyszerű nők a barátaim akkor igazat adnék neki és nem féltékenykednék, hiszen épp azért velük barátkozom, mert okosak és kedvesek, egyszóval nagyszerűek :)

2010. okt. 23. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van :)

Ha féltékeny vagy a barátnődre, akkor nem vagy igaz barát!

2010. okt. 23. 13:01
 3/3 anonim válasza:

Szia.

Hát nekem elég sok szép és okos barátnőm van, van akinek jobb van akinek rosszabb a természete.

De csak egyikükre mondanám azt h ő az abszolút szupernő. Nem vagyok rá irigy, bár az egyik karomat odaadnám, h úgy nézzek ki, a másikat meg azért, h olyan legyen a természetem. De ez nem irigység... egyszerűen csak talán felnézek rá. Az éppen akutális barátaimnak is van, h megtetszik egyik másik barátnőm, miért is ne tetszenének pont az én páromnak, mikor mindenki másnak is tetszenek, nekem is :P a Lényeg, h nem cserélne el rájuk :).

2010. okt. 23. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!