Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedhetem össze a tökéletes pasit? (17/L)
Szóval van egy srác aki talán egy évvel idősebb nálam és egyszerűen tökéletes , még a hibái is! Elképesztően jóképű, izmos és erős sötét haj , nagy zöld szemek irtó édes mosoly :)
Vezető egyéniség, bár eléggé elvont, nagyon okos és már egy csomó minden volt vele ,izgalmas életet élt nem úgy mint én - és talpraesett meg szinte az egyik legokosabb ember akit ismerek.
És mindig körülrajongják nézik a lányok meg szinte bármelyiket el tudná csábítani és biztos meg is teszi :(
És hát nagyon imádom őt szinte az életemmé vált minden érdekel vele kapcsolatban teljesen kikészülök.
És nem tudom ,hogyan jöhetnénk össze párszor szemeztünk akkor oda is jött volna csak megijedtem és felszálltam a buszra :( Azóta alig látom ,ha igen akkor sem vesz észre vagy épp elfoglalt.
Nagyon sokat eléggé szépnek mondanak, meg így a suliba is én vagyok azért a téma ... nem nagyképűségből mondom hiszen semmi önbizalmam sincs :( Pedig annyira szeretem őt ! Biztos jól meglennénk és össze is illünk! Úgy hallottam hogy a magasabb vékony lányok voltak eddig a barátnői és én is ilyen vagyok még magasabb is nála, na és emiatt is nulla önbizalmam van :(
Mit tegyek? Már nem bírom! Kell nekem! :,((((
Kac-Kac de vicces az első :P
de azért leírhatnád ,hogy mit tegyek ,hogy az enyém legyél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!