Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szedhetem össze a tökélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szedhetem össze a tökéletes pasit? (17/L)

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác aki talán egy évvel idősebb nálam és egyszerűen tökéletes , még a hibái is! Elképesztően jóképű, izmos és erős sötét haj , nagy zöld szemek irtó édes mosoly :)

Vezető egyéniség, bár eléggé elvont, nagyon okos és már egy csomó minden volt vele ,izgalmas életet élt nem úgy mint én - és talpraesett meg szinte az egyik legokosabb ember akit ismerek.

És mindig körülrajongják nézik a lányok meg szinte bármelyiket el tudná csábítani és biztos meg is teszi :(

És hát nagyon imádom őt szinte az életemmé vált minden érdekel vele kapcsolatban teljesen kikészülök.

És nem tudom ,hogyan jöhetnénk össze párszor szemeztünk akkor oda is jött volna csak megijedtem és felszálltam a buszra :( Azóta alig látom ,ha igen akkor sem vesz észre vagy épp elfoglalt.

2011. dec. 29. 23:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
62%
nah tovább ne hagyd abba dicsérj csak tovább :) ><
2011. dec. 29. 23:48
 2/29 A kérdező kommentje:

Nagyon sokat eléggé szépnek mondanak, meg így a suliba is én vagyok azért a téma ... nem nagyképűségből mondom hiszen semmi önbizalmam sincs :( Pedig annyira szeretem őt ! Biztos jól meglennénk és össze is illünk! Úgy hallottam hogy a magasabb vékony lányok voltak eddig a barátnői és én is ilyen vagyok még magasabb is nála, na és emiatt is nulla önbizalmam van :(

Mit tegyek? Már nem bírom! Kell nekem! :,((((

2011. dec. 29. 23:49
 3/29 anonim ***** válasza:
Honnan tudsz ennyi információt róla, ha nem ismered ?
 4/29 A kérdező kommentje:

Kac-Kac de vicces az első :P

de azért leírhatnád ,hogy mit tegyek ,hogy az enyém legyél :D

5/29 anonim ***** válasza:
69%
tudom ez ki, Herkules
2011. dec. 29. 23:50
 6/29 anonim ***** válasza:
nem baj hogy magasabb vagy engem nem zavar, és legközelebb ne szállj fel a buszra nem eszlek meg :)
2011. dec. 29. 23:51
 7/29 anonim ***** válasza:
Amikor látod a buszmegállóban, menj oda hozzá, tépd le a ruháidat és mondd neki hogy : "A TIÉD VAGYOK!"
2011. dec. 29. 23:54
 8/29 A kérdező kommentje:
Jó de most komolyan :) Tudom ,hogy nem kapok választ rendesen de valami hasznos tanács azért jól jönne!
2011. dec. 29. 23:57
 9/29 anonim ***** válasza:
nah az ilyeneket bírom, ő a tökéletes, aztán akkor esel pofára mikor összejösztök, hogy ez csak a máz volt...:D
2011. dec. 30. 00:03
 10/29 anonim ***** válasza:
hát figyu, ölég nehéz az ilyenből kapcsolatot csinálni, de úgyis az lenne a vége hogy ,áhhh szakít veled ,mert ő ilyen olyan jóképű meg minden..szard le xdxdxd
2011. dec. 30. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!