Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szedhetem össze a tökélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szedhetem össze a tökéletes pasit? (17/L)

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác aki talán egy évvel idősebb nálam és egyszerűen tökéletes , még a hibái is! Elképesztően jóképű, izmos és erős sötét haj , nagy zöld szemek irtó édes mosoly :)

Vezető egyéniség, bár eléggé elvont, nagyon okos és már egy csomó minden volt vele ,izgalmas életet élt nem úgy mint én - és talpraesett meg szinte az egyik legokosabb ember akit ismerek.

És mindig körülrajongják nézik a lányok meg szinte bármelyiket el tudná csábítani és biztos meg is teszi :(

És hát nagyon imádom őt szinte az életemmé vált minden érdekel vele kapcsolatban teljesen kikészülök.

És nem tudom ,hogyan jöhetnénk össze párszor szemeztünk akkor oda is jött volna csak megijedtem és felszálltam a buszra :( Azóta alig látom ,ha igen akkor sem vesz észre vagy épp elfoglalt.

2011. dec. 29. 23:47
1 2 3
 11/29 mimano ***** válasza:

Hány éves a srác?

Amúgy meg várd ki a megfelelő alkalmat! A szemezés nagyon jó, csak ne szállj fel a buszra legközelebb (nélküle legalábbis)!

2011. dec. 30. 00:05
 12/29 A kérdező kommentje:
(17/L) ott van a kérdésbe :)
2011. dec. 30. 00:15
 13/29 anonim ***** válasza:
Értőolvasással látom nincsenek problémáid..
2011. dec. 30. 00:21
 14/29 A kérdező kommentje:

Ja jólvan :@ Félre olvastam istenem...

De neked viszont látom vannak vele problémáid. Olvasd végig szépen az első sort... -.-

2011. dec. 30. 00:30
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

így nem lesz sose a tied ha a tökéletest látod benne, SOHA, próbáld meg átlagosnak találni ,mint egy full normális ember akinek van egy jó képessége(mindenkinek van csak nem mindenki jön rá mi)

jóképű-megfelelő helyzetben helyezkedik el a szája,orra,szeme egymáshoz képest, de semmi több

nagy a farka- hát majd akkor örülj ha beléd akarja tolni :D

jó ezek elég balf.sz példák ,de a lényeg ,hogy ne tekintsd istennek

2011. dec. 30. 00:48
 16/29 A kérdező kommentje:
Igen de nem tudom nem annak tekinteni :S Persze tudom ,hogy nem hibátlan de akkor is! Nem tudok nem "felnézni rá"!
2011. dec. 30. 00:51
 17/29 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ezek szerint jól ismered...

Ha olyan okos, kérd a segítségét valamiben, így közelebb kerülhetsz hozzá. (Ne olyanban, amit két szóban el tud intézni. Te tudod, mihez ért, miben okos, gondolkodj, légy kreatív. Erre a tulajdonságra egyébként is szükséged lesz; ha tényleg okos a csóka, nem akar kapcsolatot olyan csajjal, aki nem tud gondolkodni.) Ha már kialakult a nexus: Beszéd közben gyakran mosolyogj rá, simítsd végig a hajad, ha ültök, húzd be a térdedet magad alá, esetleg ülj úgy, hogy tedd keresztbe a lábaidat úgy, hogy a combjaid látszódjanak. Gyakran érintsd meg - ne a farkánál, MÉG ne :), teljes testeddel fordulj felé, ha beszél hozzád, invesztálj a beszélgetésbe, érdeklődj felőle. Tartózkodj a közelében. Utánozd a testtartását (NE majom módjára!), nedvesítsd be az ajkaidat. Ha a közelében vagy és kommunikálsz vele, ezek úgyis jönni fognak tudat alatt, no para. Ha olyan okos és tapasztalt, le fogja vágni ezekből, hogy érdeklődsz felőle, és akkor már neki illik átvenni a kezdeményezést...

26/F

2011. dec. 30. 01:14
 18/29 A kérdező kommentje:
Hmmm utolsó köszi ez nagyon jó :):)
2011. dec. 30. 01:30
 19/29 Lifeishard ***** válasza:
Mondanám, hogy sok nőtől láttam már ilyet személyem irányába, de hihetetlen szerénységem nem engedi. :) Sok sikert!
2011. dec. 30. 01:44
 20/29 anonim ***** válasza:
utolsó : aha hogyne :D
2011. dec. 30. 02:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!