Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyönyörű, okos, jó az ágyban, tud főzni. -Pasik, nektek ennyi kell egy tökéletes nőhöz?
Igen, ez elég tökéletesen hangzik. Mellette azért még legyen humora, és legyen kellemes, jólelkű személyiség. Ez fontosabb mint pl a főzés, meg a hiper magas iq.
18/f
Az, hogy helyén legyen az esze fontosabb, hogy okos legyen.
Ha okos, akkor doktorit szerez pszichológiából vagy mérnöki diplomát csinál.
Ha helyén van az esze, akkor kedvesen viselkedik akikkel úgy kell és még hűséges is. Meg vannak a prioritásai.
oh én az IGAZI orvosi után érdeklődök [a psziho mókusok nem azok!!!!!!] akkor én most hülye lennék szerinted ?:D mondjuk én pasi vagyok szal..
1 nő lehet a felsoroltak közül mind1ik 1xre de ettől még nem lesz tökéletes + a tökéletes UNALMAS!!!
nekem a lényeges szempontok:
külső:
- nem kell 10/10nek lenni de azért 1 6 vége 7 eleje nem árt.
- legyen vmi apróság ami nagyon tetszik benne mint pl szexi mosoly / aranyos mosoly / olyan mosoly amitől nem bírod ki h te ne mosolyogj :D / szem / kéz nálam eddig ezek voltak a befutók.
- VÖRÖS HAJ!!! imádom! persze nem követelmény de engem iszonyatosan vonz.
belső:
-logika!!! must have.
-érdeklődő/kíváncsi jellem
-bizonyos mértékig harcias
-empátia
-a logikán kívül az sem árt ha nem 1 afféle energia takarékos 60 watton pislákol benne az értelem.
-humor jó fekete / perverz humor :)
extrák:
- kreativitás
- jó énekhang
-valami számomra érdekes hobbi pl: zenélés / éneklés / írás / őrült majom szex :D [ne kérdezd én se tudom] a középső kettő naon meg tud fogni.
squirrels must die!
Ha szeretem akkor már tökéletes.
Ha nem szeretem akkor akár fejre is állhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!