Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Próbáljak vele beszélni?
A volt barátomról van szó, akivel majdnem két évig voltunk együtt, de pár hónappal ezelőtt szakítottunk, amiatt mert állandóan csak veszekedtünk, meg mert már úgy éreztem, hogy nem szeretem, tehát úgy gondoltuk, hogy ez az egyetlen megoldás a problémákra.
Utána nem is találkoztunk, nem is beszéltünk. De mostanában gyakran összefutunk véletlenül, és teljesen összezavart, néha úgy érzem, hogy olyan jó lenne kibékülni vele, és sokszor eszembe jut, sokszor gondolok rá, de nem tudom, hogy csak az együtt töltött idő, és az emlékek miatt, vagy pedig érzek valamit iránta. És azt sem tudom, hogy ő hogy van ezzel. Azt viszont tudom, hogy mikor szakítottunk még szeretett, és azóta neki nem volt kapcsolata. Nem tudom, hogy ha felhívnám vagy írnék neki, hajlandó lenne e beszélgetni velem... Mert ha beszélnénk, talán tudnám tisztázni az érzéseimet magamban. Beszéljek vele vagy inkább hagyjam a fenébe, majd csak elfelejtem végleg?
Ilyenek az emlékek:)
Szakításkor csak minden rossz jut eszünkbe, aztán ahogy telik az idő, esetedben 2 év, már csak a jóra emlékszünk, ami rendesen be tud kavarni.
Szerintem inkább hagyd, a régi kapcsolatot nem jó újramelegíteni, tapasztalatból tudom.
-ReapeR-23/F
-ReapeR- vagyok...
Ja, mégsem 2 év, az az együttlét időtartama volt:)
Akkor a pár hónap elteltével
Hello, Sziasztok!
A véleményem a következő: szerintem ha még egyszer megbeszélsz vele egy találkozót akkor semmit sem veszíthetsz, csak nyerhetsz. Így legalább minden világosan fogsz látni érzéseidről, hogy csak valami fellángolás vagy tényleg hiányzik mert szereted még mindig! és ha ezt nem teszed meg, hogy világossá váljék minden azt lehet, hogy életen át bánni fogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!