Hogyan hozzam helyre? Próbáljak vele beszélni?
Az egész 2 évvel ezelőtt kezdődött,amikor eléggé el voltam kenődbe (az akkori barátommal szakítottunk,a legjobb barátnőmmel alig beszéltünk,anyáék szétköltöztek).
És hát...össze jöttem egy nős férfivel,aki nálam idősebb is volt.Tudom,nem lett volna szabad,nem szép dolog,de bele szerettem :$
Másfél évig volt viszonyunk,majd szakítottunk,mert fontosabb volt neki a munkája,mint én.Miután szakítottunk,rá pár hónapra a felesége valahonnan megtudta,hogy a férje megcsalta,ezért elvált tőle.
De anya rájött,hogy viszonyom volt a pasival (Anya jóban volt a pasi feleségével),ezért apához költöztem,apát pedig annyira nem érdekelték a szerelmi ügyeim.
De most kb fél éve újra együtt vagyok a férfivel,bár kevésbé titkolózunk,hozzá is költöztem.
Anyával már majd' egy éve nem beszéltem.Ő rettentően megharagudott rám a történtek miatt és nem tudom,hogy mit tegyek,hogy megbocsájtson.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem mindenképpen beszélned kéne anyukáddal, de nem most. Gondold el, ha neki a volt feleség jó barátnője, valószínűleg azonosul az ő szempontjaival. Ami pedig valahogy úgy hangozhat, hogy ez a taknyos csitri, aki x év házasság után elvette férjét, és most hozzá is költözött, még meg is jelenik büszkélkedni evvel. Nem a legjobb időzítés!
Szerintem jobb lenne, ha várnál egy kicsit. Nagyon friss még ez az egész dolog, de idővel le fog csengeni azért. Ha eltelik egy-két év, és tényleg le is tettetek valamit az asztalra, mint pár, már máshogy fogja kivenni magát az egész helyzet. Esetleg még azt is elhiszik, hogy komolyan gondoljátok a kapcsolatot, és nem csak olyan okokból vagytok együtt, amik elég gyakoriak hasonló esetekben. Biztos, hogy akkor anyukád is szívesebben fogadná a békülési kísérletet, hisz nyilván a lánya vagy, és talán nem szívesen gondol rólad olyan dolgokat, amik most alighanem megfordulnak a fejében. De ha most odamész "büszkélkedni", pont a negatív érzéseit erősítheted.
Szóval tarts ki, hisz ha hosszútávra tervezel, nem kell minden egy nap alatt megoldani! Rendbe fognak jönni a dolgok, hisz minden csoda három napig tart, és ami most felháborítónak tűnik, később már nem lesz az. Csak ki kell várni.
Föl a fejjel!
N32
Boldog vagy a pasival?
Ha igen, akkor gondolkodj el azon, hogy neked mennyivel van kevesebb jogod boldognak lenni, mint annak a másiknak?Anyukád boldogsága pedig a te boldogságod kellene hogy legyen, nem pedig azt szem előtt tartani, mit mondanak mások.Várj egy kicsit, az előző jól írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!