Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti vágytok arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti vágytok arra, hogy ne a neten, hanem élőben próbálkozzanak nálatok fiúk/férfiak bátorságukat összeszedve?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Királylány?Miért,amíg nem volt net,addig szerinted hol ismerkedtek? Persze könnyebb a gép mögé bújni és bepötyögni néhány sort...
2012. aug. 1. 22:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen most-már értem a lányokat jellegtelen tucatdolog a neten ismerkedni.

Egy kép alapján... tucatdolog és kicsit "lelketlen" is..

Az igazi ismerkedés magasabb szférákban dől el, kölcsönös szimpátián tekinteten mosolyon kisugárzáson múlik, és a férfi bizonyítja hogy tartja annyira különlegesnek a lányt hogy gátlásait levetkőzve odamegy a lányhoz..

2012. aug. 1. 22:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Így, ahogy írtad kérdező!

Én azt sem bánnám, ha valaki az utcán akarna velem ismerkedni, a szándékai úgyis kiderülnek majd.

2012. aug. 1. 23:01
 14/14 A kérdező kommentje:

Én magamból kiindúlva nem kerteltem a szándékaimat illetően :)

Elmondtam neki hogy nagyon tetszik óriási hatással van rám és szeretnék majd vele találkozni, őszinte voltam :)

2012. aug. 1. 23:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!