Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy kérés lenne, hogy hívjon fel 2-3 óránként?
Lassan 8 hónapja együtt vagyunk, kb a 3. hónaptól kértem, hogy hívjon, vagy elég, ha megcsörget, csak tudjam, hogy minden rendben van vele.
Kisebb-nagyobb sikerekkel meg is tette, viszont veszekedtünk pár napja (nem ezen), és kibukott, hogy én ellenőrizgetem őt mindig, meg milyen már, hogy pár óránként meg kell csörgetnie...
Nagyon rosszul esett, mert képtelen vagyok elmondani neki az okot..
A veszekedésünk óta nem is csörget, esténként beszélünk facebookon, meg felhív napi pár percre, és majd találkozunk hétvégén...
De én így szétaggódom magam, hogy nem tudom, mi van vele..
Tényleg nagy az elvárásom?
17/L
" Ne csaljon meg, ennyi. Csörgessen meg, ennyi. "
Ezzel teljesen elárultad magad. Semmilyen tragédia nem történt Veled, sem a barátnőddel. Ha azért akarnád, hogy hívogasson mert félted, akkor nem eszedbe sem jutna, hogy esetleg megcsal azért nem hív. Azért kell, hogy telefonáljon, hogy tudd, nem csal meg. Ezért nem kell megbotránkoztató és szomorú történeteket kitalálnod.
2-3 óránként megcsörgetni???? Mikrochipet nem akarsz beleültetni, hogy egy térképen követhesd az útját???
Ez beteges, úgy otthagy mint a szél. Aztán a következő is, az azutáni is, mert normális férfi ezt nem viseli el.
Na és ha megcsörget 3 óránként attól el tud kerülni egy balesetet? Nem.
Ha nem csörget akkor sem biztos hogy baja van, lehet, hogy lemerült a telefon vagy bármi más...
Ez csak a te lelki problémád, ne hanyagold a kezeléseket, mert ha nem teszel ez ellen valamit, minden pasit elüldözöl magad mellől.
Ha a fiúd lennék, az első ilyen kéréskor otthagytalak volna, mert ez már tényleg túlmegy egy egészséges határon. Csoda hogy eddig bírta veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!