Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erezte mar ugy valaki kozelete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erezte mar ugy valaki kozeletek, hogy majd megszakad a szive?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Igen én éreztem.Az első szerelmem mikor bejelentette,hogy azért nem jött haza éjjel mert egy másik nőnél volt!Azt a fájdalmat soha nem fogom elfelejteni.Valóban olyan volt mintha megszakadt volna a szívem!Majdnem 1 évig fájt a szívem utána de egy kedves srác "meggyógyított".Ennek 9 éve és még mindig együtt vagyok vele és már van egy kislányunk is!
2009. júl. 17. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Amikor a párom elhagyott egyik napról a másikra 15 év után. Rájöttem a gombós a torkomban, meg a megszakad a szívem kifejezések nem túlzások, ahogy addig véltem, hanem nagyon is pontosak.
2009. júl. 17. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
igen,perpill most!4 év után szakítottam a barátommal,bár nagyon szeretem tiszta szívemből!ezt a fájdalmat nem lehet leírni,de annál jobban lehet érezni.és az ember csak sír sír sír..és hiába,semmi értelme.
2009. júl. 17. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyszer, infarktus közben.
2009. júl. 17. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
igen! szüleim válásakor mikor sok minden zúdult rám:( Állandóan sírtam és nem tudtam abbahagyni.
2009. júl. 17. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen.. Mikor a nagypapám a szemem láttára kapott szívinfarktust..és örökre itthagyott minket:(
2009. júl. 17. 20:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnalom mind1 esetet:(

De koszonom szepen a valaszokat:)

Remelem az ido majd enyhiti ezt a fajdalmat...

2009. júl. 17. 22:20
 8/8 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:51

Úgyhogy egyéjszakás kapcsikba bonyolódsz.. hmm. Micsoda szívfájdalom. Mindjárt meg is sajnállak.

Én amúgy borzasztó érzékeny vagyok, ezért sokszor van ilyenem. Mikor megkaptam a barátom levelezéseit egy nővel.. Mikor rajtakaptam, hogy valakivel kamszexel.. Szóval vannak ilyen dolgok. Ma pedig 1 hónapra ment el nyaralni, ami nem is lenne olyan oltári nagy gond, ha nem lenne kollégista, és nem csak nyáron lenne egymásra időnk..

2009. júl. 19. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!