Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mondjátok már meg mik tetszenek egy magas pasiban?
Figyelt kérdés
Szerintem az alacsonyak SOKKAL vonzóbbak, és egyre több lány
szerint is így van.
2012. júl. 27. 19:46
41/47 anonim válasza:
Én 165cm vagyok, vagyis ha nálam alacsonyabb a pasi, az már nem jó.
42/47 anonim válasza:
nekem általában az alacsonyabbak jönnek be, 170-180 cm köztiek. ennek ellenére volt már 188 cm magas barátom is, ez nem olyan szempont, hogy ne lehetne kompromisszumot kötni. csak annyi a lényeg, hogy nálam magasabb legyen, és azért valószínűleg egy 2 m feletti sem kéne.
43/47 anonim válasza:
Szerintem nem néznek ki jól ha 160cm es egy felnőttek és én nekem csak a magas lányok jönnek be.(185)
44/47 Diamond ♥ válasza:
Hát,nekem leginkább a magas pasik tetszenek,de aki most tetszik,az alacsony
45/47 anonim válasza:
Egyértelmü hogy a lányok azért szeretik a nagyobb/magasabb fiukat h ne keljen térdelni..
46/47 anonim válasza:
Akkor én azért szeretem a nem-magasakat, mert kedvenc "pózom", hogy a fiú előttem térdelve orálozik nekem, enyhén hátrahajtott fejjel, nem meg kissé fölé guggolok.
Egy túl magas pasihoz gólyalábak kellenének ehhez. :S
47/47 anonim válasza:
Bár mondjuk akkor feküdhetne a földön és úgy guggolnék felé... :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!