Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mondjátok már meg mik tetszenek egy magas pasiban?
Figyelt kérdés
Szerintem az alacsonyak SOKKAL vonzóbbak, és egyre több lány
szerint is így van.
2012. júl. 27. 19:46
11/47 anonim válasza:
kérdező: Akkor mozdulj ki aprajafalvából és nézz szét a való világban, meg fogsz lepődni.
12/47 anonim válasza:
vigyázzatok a kérdező a farkáról küldözget képeket
13/47 szamóca.. válasza:
mondjuk azt tisztázhatnán kinek mi számít alacsonynak:D
én nem nőttem túl nagyra, úgyhogy 170 felett nem számít alacsonynak nálam egy fiú.
160 alatt viszont tényleg nem vonzó.
14/47 A kérdező kommentje:
Mondhattok akármit, az alacsonyabb pasik sokkal helyesebbek, jobb a kiállásuk...
2012. júl. 27. 19:55
15/47 anonim válasza:
jobban szeretek lábujjhegyen állva csókolózni, mint hajolva - hamar megfájdul a derekam :D
173 cm magas vagyok, és zavar, ha a pasi alacsonyabb tőlem
lehet, hogy hülyeség, és ezzel biztos sok rendes pasit kizártam a körből, de ez van, nem tudok ellene tenni, hogy jó, akkor holnaptól tetszenek az alacsony fiúk, mert ez sajnos nem így megy, az élet meg igazságtalan, brühühü :( :D
16/47 anonim válasza:
"az alacsonyabb pasik sokkal helyesebbek,"
b*zi-e vagy?
17/47 A kérdező kommentje:
Nem vagyok törpe, 168cm vagyok...
2012. júl. 27. 19:57
18/47 anonim válasza:
Köszönjük,hogy megosztottad ezt velünk.
19/47 A kérdező kommentje:
Csak vicceltem, 198cm vagyok
2012. júl. 27. 19:59
20/47 anonim válasza:
nekem biztonságérzetet ad, fel tudok venni magassarkút és nem tűnök mellette debellának, nem vagyok kövér de egy nádszál mellett igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!