Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mondjátok már meg mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mondjátok már meg mik tetszenek egy magas pasiban?

Figyelt kérdés

Szerintem az alacsonyak SOKKAL vonzóbbak, és egyre több lány

szerint is így van.

2012. júl. 27. 19:46
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

*Nem jönnék.

16 éves fiú válaszoló, talán fura, de én a kigyúrt pasikért sem vagyok odáig.

Szóval, sem 2 méterest, sem 100 kiló izomtömeggel rendelkezőt nem szeretnék, ha enyhén sportos, de inkább vékony, az tökéletesen megfelel.

A kettőt együtt főleg nem (2 méter és 100 kg izom).

Meghagyom másoknak őket.

Még ha magas is, a túlzott kigyúrtság eleve kizárja, hogy vonzó legyen számomra.

2012. júl. 27. 20:11
 32/47 anonim ***** válasza:

gyökerek mi az hogy nem jössz össze?

ha bejön a srác akkor teljesen mind1, nem a magasságába leszel szerelmes, ha megtetszik valaki azért biztosan nem dobod mert 187cm....

33/47 anonim ***** válasza:

# 37/ Én meg nem attól érzem magam Nőnek, hogy "kislány" vagyok valaki mellett.

De nem vagyunk egyformák. :)

34/47 anonim ***** válasza:
Nem a magasságod miatt rázott le a csaj, hanem ez miatt a kislányos nyafogásod miatt, mert hisztitől, amit itt levágtál.
2012. júl. 27. 20:12
 35/47 anonim ***** válasza:
Én ugyan fiú vagyok, de engem alapból zavar ha egy csaj nem alacsonyabb nálam...
2012. júl. 27. 20:16
 36/47 anonim ***** válasza:
Nem vagyok agyongyúrt,hanem izmos.Kedves kérdező,te meg ilyen vagy,ezen nem tudsz változtatni,de az ebből fakadó keserűségedet ne rajtunk vezesd le,köszönöm.
2012. júl. 27. 20:19
 37/47 anonim ***** válasza:
51%

Számomra egy alacsony pasi nem férfias, nem vonzó. Ez van. Pedig én csak 156 cm "magas" (túlzás:D) vagyok.

Egyszer randiztam egy NÁLAM ALACSONYABB sráccal, na az hihetetlen volt! Szóhoz sem jutottam! (netes randi volt..)

Szerintem csúnya, ha egy lány magasabb egy pasinál, és mindig megnézem az ilyen párokat..

2012. júl. 27. 20:53
 38/47 anonim ***** válasza:

Én állítólag nagyon jó nő vagyok. Nem a plázacica típusú, csak úgy ideírom, félreértés ne essék. Csak nagyon nőies alkatú, magas, szép idomokkal, mások szerint szép arccal.

Mégis: nekem nincs bajom azzal sem, ha nálam alacsonyabb a partner. Persze, nem egy fejjel alacsonyabbra kell gondolni.

Tetszenek a jóképű fiúk, fontos az arca. Viszont egyszer nekem szegezték a kérdést: miért nem a magas, "férfias" fickókat választom, az én külsőmmel-belsőmmel válogathatnék közülük.

De mindegyiket kevésbé vonzónak, csúnyábbnak találtam. A mostani párom körülbelül olyasmi magas, mint én, 180-hoz közel.

Viszont nem foglalkoztam vele, ha megtetszett a 170 cm-es, akkor összejöttünk. :)

2012. júl. 27. 21:17
 39/47 anonim ***** válasza:
Persze nem a mostani párom mellett (most látom, félreérthető), hanem még előtte. :)
2012. júl. 27. 21:19
 40/47 anonim ***** válasza:

A mostani pasim hozzám képest elég magas (mert én a 160cm alattiak táborát erősítem). Én azt szeretem benne, hogy érett gondolkodású, imád, lehet vele bármiről beszélgetni, határozott, szorgalmas (dolgozik és szereti is a munkáját), megbízható és jó az ágyban.

Ja, hogy ezeknek semmi közük a magassághoz?

Persze, hogy nincs, tőlem akár alacsony is lehetne, az sem változtatna semmin, mert úgy jöttünk össze, hogy előtte megismertük egymást!!!!

2012. júl. 27. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!