Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mondjátok már meg mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mondjátok már meg mik tetszenek egy magas pasiban?

Figyelt kérdés

Szerintem az alacsonyak SOKKAL vonzóbbak, és egyre több lány

szerint is így van.

2012. júl. 27. 19:46
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
"Csak vicceltem, 198cm vagyok" :D:D Istenem,m de szánalmas vagy:D De ezek szerint te saját magadat is rondának tartod:D
2012. júl. 27. 20:00
 22/47 anonim ***** válasza:

"meg hát mégis csak ő vágjon már falhoz engem ne én őt:)"

Na, engem próbálna a falhoz vágni, bármilyen magas. Addig tartana a kapcsolat. :)

Komolyan válaszolva: nekem a magasság nem annyira számít. Ha picit alacsonyabb nálam, az sem vészes, ha vonzó, helyes, csinos.

Régen az volt a mániám, hogy ne legyen már két fejjel magasabb, de ha vékony, jól néz ki, akkor lehet az is. Szóval magasság: nem téma, figyelmen kívül hagyom.

Persze, 190 fölött azért ne legyen, én olyan 175 vagyok, elég, ha annyi, mint én. :)

2012. júl. 27. 20:01
 23/47 Bratilla ***** válasza:
Az alacsonyság nem vonzó. Se nőnél, se férfinál.
2012. júl. 27. 20:02
 24/47 A kérdező kommentje:
Na látjátok, a 28-as tudja miről beszélek
2012. júl. 27. 20:03
 25/47 anonim ***** válasza:
28%

"Az ismerettségi körömben az összes párnál a lány a magasabb...ez nem véletlen..."

Ezt viszont én is tapasztaltam. Na nem minden ismerősnél! De egyre többnél. Ha egyébként helyes a fiú, a lányok hajlamosabbak egy "helyes alacsonyt" választani.

Ha jól megnézzük, itt is 2-3 lány írta, hogy neki csak a magasabbak! A többi a kérdezővel való vitára ment el. És valószínűleg fiú válaszolóktól.

Lehet magasabbat választani, szó se róla, de ahogy már írtam: nekem a picit alacsonyabb bőven belefér. :)

Szóval, ez a része igaz:

"és egyre több lány

szerint is így van."

2012. júl. 27. 20:06
 26/47 anonim ***** válasza:

10-es :)))))

Én 164 cm vagyok, és a 190 cm-nél magasabb férfiak tetszenek.

De ettől ne keseredj el kérdező, ez a többség véleménye, de kivételeket mindig lehet találni, és majd te is megtalálod őt!

2012. júl. 27. 20:06
 27/47 anonim ***** válasza:
Én kérek elnézést hogy most vagyok 187 és még növök..meg az alacsony pasik nem lehetnek olyan izmosak,mert borzasztó hülyén néz ki,hogy szélesebb mint magasabb.Sebaj az én hosszú végtagjaimon jól eloszlanak az izmok.Vannak meég olyan lányok,akik a magasakat bírják.16/F
2012. júl. 27. 20:07
 28/47 A kérdező kommentje:
Egyszer egy 188cm leányzónál próbálkoztam, de rendre lerázott... :(
2012. júl. 27. 20:08
 29/47 anonim ***** válasza:

33: Én a te méreteiddel főleg nem jönnél össze 190 felettivel. Így is a 190 a "határ". :)

Itt írta valaki, hogy az alacsonyság nem vonzó. Nálam sem kifejezetten az "alacsonyság", hanem nem számít a fiú magassága.

De azért, tényleg van egy határ. Mondjuk 150 cm és 190 cm fölötti valószínűleg már kizáró ok lenne. :)

Én 170-180 között vagyok. Se lehajolnom ne kelljen, se felnéznem, gebeszkedni. :)

2012. júl. 27. 20:09
 30/47 anonim ***** válasza:
Mert egyszerűen jó érzés odabújni egy pasihoz ha sokkal magasabb, nőnek érzem magam tőle hogy felnézek rá. Na meg jó érzés ha mikor megölelem a mellkasába tudom 'fúrni' a fejem :D Olyan biztonságérzetet ad.
2012. júl. 27. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!