Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt az oka a szakításnak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az oka a szakításnak? Mert hogy nem az amitt mondott elég biztos.

Figyelt kérdés
Szakított több év után a barátom velem azt mondta h már nem szeret annyira és így nem akar velem lenni.Mégis zokogott és úgy ölelt szorítort magához mint még soha kb.Ha nem szeretne nem zokogna és csinálna ilyet...én meg nem értem az egészet most mi van?szeretrm ő is ah viselkedik mègis vége??
2012. júl. 27. 11:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Akkor jársz a legjobban ha elfogadod a helyzetet és elengeded. Ha görcsösen ragaszkodsz hozzá, kevés az esély,h vissza megy hozzád. De sztem engedd el végleg és ne reménykedj. Túl kell lépned.
2012. júl. 27. 14:53
 22/22 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen helyzetbe, igen szar egy szóval se mondtam, hogy nem. Elfogadtam? Igen. Mert nincs más választás.. Megalázhatod magad, felhívhatod naponta 5x, könyöröghetsz, hogy adjon választ amire majd azt mondod, hogy jajj ez biztos nincs így... És pont te fogalmaztad meg..ha szeretek valakit nem hagyom ott. Akkor szerinted őt miért hagyták ott? Meg van válaszolva a kérdés.

Nem vidám dolog, de ha valakinek nem kellesz nem tudsz mit csinálni...

2012. júl. 27. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!