Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az első elutasítás után még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első elutasítás után még küzdötök a kiszemeltért, ha látjátok rajta hogy eléggé bizonytalanul mondott nemet? Hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 11:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Küzdöttem, küzdök, és küzdeni is fogok a végsőkig. Érte bármit.
2012. jún. 22. 11:40
 2/11 Dottorre ***** válasza:
Semeddig. Értek én a szóból. Nálam nem volt ez soha gond. De ha valaki visszautasít, az már utána ne gondolja meg magát... azt hiszem kicsit túl nagy a férfiúi büszkeségem, de most már úgysem aktuális a dolog, szóval mindegy:P
2012. jún. 22. 11:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Már nem, leszarom.
2012. jún. 22. 12:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem. Ha nemet mond akkor döntött. Kalap, kabát...
2012. jún. 22. 12:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri küzdeni, a legtöbb lány arra vágyik, hogy küzdjenek érte, nem pedig olyan puhap.csökre, mint a mai pasik.
2012. jún. 22. 12:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Vágyik a lófaxra.
2012. jún. 22. 12:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha nemet mondd az már nem nagyon fog megváltozni úgysem. Persze azért még 1x később valamikor lehet próbálkozni, de utána már fölösleges...
2012. jún. 22. 13:04
 8/11 anonim ***** válasza:
szerintem ne teperj, ha nálam ezt csinálja egy pasi..és már többször elmondom neki hogy nem, először finoman..és nem veszi észre magát, azzal még a társalgást is elrontja és felidegesít...
2012. jún. 22. 13:04
 9/11 anonim ***** válasza:
A nem az nem! Ne szórakozzunk egymással! Ne csináljunk shit-teszteket!
2012. jún. 22. 15:34
 10/11 anonim ***** válasza:

régen még úgy gondoltam, hogy ha nem egyértelműen azt mondja, hogy nem akar tőlem semmit akkor érdemes még "udvarolni" mert ezzel kifejezem, hogy én igen is komolyan gondolom és valóban nagyon szeretném közelebbről megismerni.

ma már tudom, hogy ez a gondolatmenet több sebből vérzik.

1. nő nem fogja azt mondani, hogy bocs, de nem szeretnék tőled semmit. így félreérthető, jobb nem foglalkozni vele.

2. senki nem ér annyit, hogy fussak utána.

3. nőben nem szabad megbízni, csak a legjobb (férfi) barátaidban.

2012. jún. 22. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!